Ahoj,mám zde jeden velmi specifický tip, společnost Fastjet má nějaké slevy na vnitrostátní lety v rámci Tanzanie. Je možné koupit jednosměrné lety za 36 dolarů (například z Dar es Salaamu do města Mbeya nebo na Kilimanjaro Airport). V ceně je pouze malé zavazadlo(56 x 45 x 25)+taštička, 20kg navíc stojí 10 dolarů. Standardní bookovací systém nefunguje, ani přes kiwi.com to nejde, lze to koupit pouze přes aplikaci pro mobil, která lze spustit i v počítači (odkaz na stránce fastjet.com vlevo dole).  .

Vnitrostátní lety Tanzanie - slevy

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Ahoj,

mám zde jeden velmi specifický tip, společnost Fastjet má nějaké slevy na vnitrostátní lety v rámci Tanzanie. Je možné koupit jednosměrné lety za 36 dolarů (například z Dar es Salaamu do města Mbeya nebo na Kilimanjaro Airport). V ceně je pouze malé zavazadlo(56 x 45 x 25)+taštička, 20kg navíc stojí 10 dolarů. Standardní bookovací systém nefunguje, ani přes kiwi.com to nejde, lze to koupit pouze přes aplikaci pro mobil, která lze spustit i v počítači (odkaz na stránce fastjet.com vlevo dole).

0

Osobně bych Fastjet nebral. To jejich rušení letů a další komplikace s tím spojené fakt za to nestojí.

0 Citovat

To je dobrá poznámka, měl jsem si je více prolustrovat. V poslední době se prý podle recenzí docela zhoršili. Doufám, že mého letu se problémy týkat nebudou, no přinejhorším, nic mi na to přímo nenavazuje.

0 Citovat

Oni jsou problémoví již od začátku. Přeji ať ti to vyjde a nemusíš nic řešit. Každopádně to neplánuj jako přípoj třeba před odletem z DAR.

0 Citovat

Neřekla bych, že jsou problémoví od začátku. Já s nimi letěla před rokem, kdy měli spousty letů a prázdná letadla a nic nezrušili. Letos mají lety hodně osekané, takže čekám, že i plnější. Co se týče výpadků systému, to může souviset spíš s infrastrukturou. Výpadky elektřiny, mobilního internetu apod. jsou naprosto běžné. Na Tanzanii fungují dobře :-). Klidně s nimi leť.

0 Citovat

Díky za přání i uklidnění. Naštěstí mám jenom jeden jednosměrný let za těch 36 dolarů, navíc mi to na nic nenavazuje (například na cestu domů), takže jsem ještě docela v klidu. Ale samozřejmě bych nerad měnil plány...

0 Citovat

:-) Chápu, ale je to černá Afrika. Plány se mění úplně běžně. Já bych taky letěla, ale už bych se musela přesunout lodí do Daru (teď už moc ZNZ nelítaj) a to se mi tedy nechce. Minule mi bylo blbě.

0 Citovat

Posledně jak jsem jel lodí, tak to byl dobrý žážitek. Příď se zvedala o dobrý metr až dva. V zadní části se nedalo sedět skoro jak to tam houpalo.

Zrušili nám právě ten let z ZNZ do DAR. No a na let DAR-ZNZ nás pro jistotu ani nepustili, protože nám s tím zrušili i tu druhou letenku. Na webu se obě hlásili jako platné, ale o jednom letu nás informovali, že je zrušen. Bráchovi zrušili let z JAR a dost jim to zkomplikovalo cestu, protože měli ten open-jaw s Ethiopian. Nakonec Tanzánii úplně vynechali a zpáteční letenku nechali propadnou.

0 Citovat

Jojo muselo to být zrovna v době, kdy osekali letový řád. Museli být ve strašný ztrátě, protože já letěla za 10 USD a bylo nás v letadle asi 10. Jednoduše to přehnali s počtem letů. Dnes Dar-ZNZ vůbec nemají, což je strašná škoda, protože už se nedá jednoduše využít ten zbytek

0
8 reakcí