Ahoj,našli jsme s přítelkyní v akci Lux-mnichov-omán-manila vhodný termín 16.9.-2.10. V balíčku jsou započtené 3 letenky tam lux-mnichov-omán-manila, a zpět. Nám by spíš vyhovovalo letět rovnou z mnichova a do lucemburku vůbec nejezdit. Chci se tedy zeptat, jestli nebude problém, že neabsolvujeme celý balíček (let z lux do mnichova zajišťuje Luxair, dále už se letí s Oman airlines).Když jsem hledal cestu zvlášť (tedy bez zastávky v LUX, ale start rovnou v mnichově na stejné odletové časy), tak mi to našlo cenu okolo 15k.Pochopil sem to tedy tak, že se jedná o "balíček".Děkuji moc za jakékoliv užitečné rady :-) .

LUX-Mnichov-Omán-Manila

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,

našli jsme s přítelkyní v akci Lux-mnichov-omán-manila vhodný termín 16.9.-2.10. V balíčku jsou započtené 3 letenky tam lux-mnichov-omán-manila, a zpět. Nám by spíš vyhovovalo letět rovnou z mnichova a do lucemburku vůbec nejezdit. Chci se tedy zeptat, jestli nebude problém, že neabsolvujeme celý balíček (let z lux do mnichova zajišťuje Luxair, dále už se letí s Oman airlines).

Když jsem hledal cestu zvlášť (tedy bez zastávky v LUX, ale start rovnou v mnichově na stejné odletové časy), tak mi to našlo cenu okolo 15k.

Pochopil sem to tedy tak, že se jedná o "balíček".

Děkuji moc za jakékoliv užitečné rady :-)

0

Mám dojem, že pokud nenastoupíte na první let tak vám zbylé propadnou :), možné je neabsolvovat akorát poslední část, tedy Mnichov - Lux, za předpokladu, že máte jen příruční zavazadlo

byla v minulosti už podobná akce viz. https://www.cestujlevne.com/akcn...d-5-086-kc , kde je přímo napsáno: "Znovu připomínáme: na let musíte nastoupit v Lucembursku"

0 Citovat

Prvý let absolvovať musíte. V prípade, že nie tak vám celú rezerváciu zrušia.

p.s. pointa prvého segmentu je fuel dump - vypustenie paliva (1x) preto nie je možné nájsť takú cenu z Mníchova.

0
2 reakce