Prosím o radu zkušených cestovatelů. Potřebuji letenku Cleveland - Praha a zpět v půlce srpna tam, začátek září zpět. Je to pro babičku, takže chci pouze jeden přestup a spolehlivost. Pokud hledám přes různé vyhledávače - kiwi, pelikan nebo přímo KLM, v podstatě to najde vždy kole 31 tis, to je ok, ale otázka přes koho nejlépe a nejspolehlivěji objednat, když ceny jsou +- stejné ? Děkuji .

Cleveland - Praha a zpět prosím o radu

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Prosím o radu zkušených cestovatelů. Potřebuji letenku Cleveland - Praha a zpět v půlce srpna tam, začátek září zpět. Je to pro babičku, takže chci pouze jeden přestup a spolehlivost. Pokud hledám přes různé vyhledávače - kiwi, pelikan nebo přímo KLM, v podstatě to najde vždy kole 31 tis, to je ok, ale otázka přes koho nejlépe a nejspolehlivěji objednat, když ceny jsou +- stejné ? Děkuji

0

Co zkusit křišťálovou kouli?

0 Citovat

Pokud je cena ok a všude plus mínus stejná, tak vždycky přímo přes aerolinku, to je snad logické, ne?

0 Citovat

Tak pokud je cena ok, tak tam, kde bude pro babičku nejlepší servis. Pokud nezáleží na ceně, tak přímo aerolinka, případně prodejce v řeči, kterou se domluví.

0 Citovat

Diky

0 Citovat

Zkus přes náš vyhledávač tady - http://bit.ly/2t1MjU9. V případě potíží se na zákaznickou linku člověk dovolá nonstop 24/7 ;)

0 Citovat

Pokud se v průběhu cesty cokoliv stane, tak je vždycky nejlepší mít letenku přes aerolinku. Předpokládám, že babička by problém stejně neřešila sama, ale řešil by jsi to za ní. Vždycky je nejlepší problém řešit přímo a ne přes prostředníka.

0
6 reakcí