Zdravím, chtěl bych vyvést otce na MotoGp do Valencie. Je to o víkendu 12.11. tudíž nejlepší varianta je odlet v pátek (10.6. ideálně odpol.) nebo v sobotu, zpátky v neděli v pozdním odpol. nebo večer a nebo až v pondělí 13.11. Problém je, že na tento termín s podivem nejde nic pěkně poskládat (tak aby cena byla rozumná a né 7 tisíc) z ČR vůbec a z okolních letišť poměrně drahé s krkolomnými přestupy... Nevíte, zda se letenky do systému ještě zadají? Možná někteří v matrixu najdou nějakou variantu ale jak říkám já nic nenašel :( Dík za pomoc. .

Valencie - MotoGp

Založil ve fóru Hledám letenku

0 reakcí

Zdravím, chtěl bych vyvést otce na MotoGp do Valencie. Je to o víkendu 12.11. tudíž nejlepší varianta je odlet v pátek (10.6. ideálně odpol.) nebo v sobotu, zpátky v neděli v pozdním odpol. nebo večer a nebo až v pondělí 13.11.

Problém je, že na tento termín s podivem nejde nic pěkně poskládat (tak aby cena byla rozumná a né 7 tisíc) z ČR vůbec a z okolních letišť poměrně drahé s krkolomnými přestupy... Nevíte, zda se letenky do systému ještě zadají? Možná někteří v matrixu najdou nějakou variantu ale jak říkám já nic nenašel :(

Dík za pomoc.

0
0 reakcí