Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s ideální trasou ve směru z Havaje do střední ameriky, nebo ze střední ameriky do jižní? Ideální mi to připadá do Mexika a následně přes Limu do Mendozy (Argentina). Datum odletu z Havaje cca 17.11., následně 2-3 týdny jižní amerika, odlet tedy kolem 6.11. Díky za typy. .

Honolulu->Střední Amerika->Mendoza

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s ideální trasou ve směru z Havaje do střední ameriky, nebo ze střední ameriky do jižní? Ideální mi to připadá do Mexika a následně přes Limu do Mendozy (Argentina). Datum odletu z Havaje cca 17.11., následně 2-3 týdny jižní amerika, odlet tedy kolem 6.11. Díky za typy.

0

Jestli letíš na Havaj na zpáteční letenku, tak bych si tak nějak intuitivně myslel, že se vyplatí hledat spojení do MEX spíše z kontinentálních USA než z Havaje, tzn. vrátit se částečně na zpáteční letenku do LAX? NYC? nebo kde přestupuješ.

Jednosměrná HNL-MEX je 300 US$.

Nevím kolik toho máš nacestováno, ale 3 velké jihoamerické země jako Mexiko, Peru a Argentina za 2-3 týdny je nesmysl. Utratíš spoustu peněz za letenky a spoustu času na přesuny a uvidíš hlavně letiště. Vybral bych si jednu z nich a 2-3 týdny strávil tam.

0 Citovat

Ahoj, zpáteční letenku nemáme, jedem to dokola, přilýtáme z NZ ;) Asi jsem to napsal nesrozumitelně 2-3 týdny máme jen na to Mexiko. V Peru už jsem byl, tam by byl jen přestup.. Takhle mi ten routing vychází nejlíp. Pak máme víc jak měsíc a ůl jen na Argentinu.

0 Citovat

HNL-MEX je za US$ 335 s United nebo American. Nejlepší spojení je 16.11. nebo 18.11.

https://www.hipmunk.com/flights?...true#f=HNL;t=MEX;d=2017-11-18

Pokud letenka nemusí být vyloženě do Mendozy za US$ 850, tak MEX-SCL stojí 6.12. US$450.

https://www.hipmunk.com/flights?...true#f=MEX;t=SCL;d=2017-12-06

Zbývajících 350km ze Santiago de Chile do Mendozy dojedete autobusem, které jsou v Chile velmi komfortní a rychlé.

0 Citovat

Bohužel tohle fórum je takový paskvil, že ani vložené odkazy nefungují...

0 Citovat

Ahoj, díky za pomoc! Každopádně mě se podařilo najít Mexico-Lima za 4 700 6.11. a z Limy do Mendozy 7.11. za 3700 kč. Druhý let je ale s SKY airlines, který se mi podařilo vyhledat jen u Kiwi a vzhledem k poslednímu článku na blogu teď nevím, jestli to mám riskovat.

0 Citovat

Tak kupuj přímo u nich, není nic jednoduššího ;-)

0
6 reakcí