Vážení, hledám letenku na tyto měsíce do Říma z Prahy, zatím jsem našel od ČSA 24 - 27. 9 za 2700, tento termín mi vyhovuje nejvíc, každopádně nerad bych se unáhlil a propásnul nějakou akci třeba od RA na podzim. V minulosti tu byly letenky i třeba za 800 na podzimní období. Jinak pokud mi může někdo poradit, co vidět za 3 dny v Římě a jestli i ta délka pobytu je ok. Ubytování jsem našel u stanice Roma Ostiense, má někdo zkušonosti s oblastí ? Doplním, že jedu s přítelkyní. .

Řím záři/říjen

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Vážení, hledám letenku na tyto měsíce do Říma z Prahy, zatím jsem našel od ČSA 24 - 27. 9 za 2700, tento termín mi vyhovuje nejvíc, každopádně nerad bych se unáhlil a propásnul nějakou akci třeba od RA na podzim. V minulosti tu byly letenky i třeba za 800 na podzimní období. Jinak pokud mi může někdo poradit, co vidět za 3 dny v Římě a jestli i ta délka pobytu je ok. Ubytování jsem našel u stanice Roma Ostiense, má někdo zkušonosti s oblastí ? Doplním, že jedu s přítelkyní.

1

jestli chceš tak ti na mail pošlu pár informací co jsem dal dohromady za několik víkendů v římě... letěli jsme ale vždy z Katowic za cca 1000 - 1600 za osobu (většinou v lednu)...

0 Citovat

Dobrý den, poradím, kam zajít v Římě a které památky stojí za návštěvu. Pokud ještě nemáte zarezervované ubytování, napište mi na ubytovani.rim@seznam.cz a pošlu Vám nabídku.

0
2 reakce