Krásný večer! Už jsem se pokusila vyčíst něco v předchozích tématech o tomto letišti, ale přesto mi to nedá se ještě nepřesvědčit sama... Našla jsem fajn letenku na Jih Indie, kam se chystám ještě s alespoň šesti dalšími lidmi. Cesta by začínala v Budapešti a přelétali bychom do Berlína, kde bychom na přestup na let do Abu Dhabi měli pouze 50 minut. Dá se to stihnout? Jsou terminály Shenghenského prostoru a delších mezinárodních letů v Tegelu poblíž? Když by první let měl zpoždění a přestup jsme nestihli, musí nám Etihad zajistit nejbližší možný let do původně zaplacené destinace?Předem děkuji za odpovědi! .

Berlín Tegel - přestup 50 min s Etihad

Založila ve fóru Letiště

2 reakce

Krásný večer!

Už jsem se pokusila vyčíst něco v předchozích tématech o tomto letišti, ale přesto mi to nedá se ještě nepřesvědčit sama... Našla jsem fajn letenku na Jih Indie, kam se chystám ještě s alespoň šesti dalšími lidmi. Cesta by začínala v Budapešti a přelétali bychom do Berlína, kde bychom na přestup na let do Abu Dhabi měli pouze 50 minut. Dá se to stihnout? Jsou terminály Shenghenského prostoru a delších mezinárodních letů v Tegelu poblíž? Když by první let měl zpoždění a přestup jsme nestihli, musí nám Etihad zajistit nejbližší možný let do původně zaplacené destinace?

Předem děkuji za odpovědi!

0

To záleží na tom, jestli je to na jedné letence. Pokud ano, musí se o vás postarat a měl by vás posadit do prvního volného letu vašim směrem. Šest osob na to může být už docela problém.

0 Citovat

Pokud je to na jedné letence, musí se postarat dopravce.

Terminál C na letišti Berlin Tegel pro lety v rámci Schengenu je ca. 10 minut pešky od hlavního terminálu. V hlavním terminálu je pasová kontrola a bezpečnostní kontrola před každým gate (východem). Pokud letadlo přletí do Berlína na čas, tak to lze stihnout.

0
2 reakce