Začíná nám zajímavý boj Ryanair vs. ČSA :-)Zlevnění letenek na trase do Budapešti sice probíhá ve stylu kocourkova, ale alespoň se něco děje... .

Letenky s Českými aeroliniemi (ČSA)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Začíná nám zajímavý boj Ryanair vs. ČSA :-)

Zlevnění letenek na trase do Budapešti sice probíhá ve stylu kocourkova, ale alespoň se něco děje...


csa-letenky-budapest.png

0

V pátek jsem na ně koukal, cena docela fajn, kazí to ATRko. Nenašel jsem ale kloudnou denní letenku na sobotu nebo neděli v adventu tak jsem to nechal být. Ve snaze najít termín jsem trasu PRG-BUD prohnal i Azairem a zjistil jsem zajímavou věc - letenky PRG-BUD s ČSA neuměl vůbec najít. Podobně předtím akci Praha-Paříž s ČSA. V jiných trasách ale ČSA zařazuje. Neví někdo, jak to je?

0 Citovat

"Kazi" jak pro koho. Pro me je ATRko zajimave zpestreni od a320 a 737. Kdybych mel jistotu, ze to poleti 42, tak to asi koupim. Tedka jsme se vratili z Balatonu s 72 a fajn, ale tajne jsem doufal ve 42 :-).

0 Citovat

Taky vidím ATR jako bonus trochu. Je to změna aspoň. Ideálně ještě za horšího počasí :-)

0 Citovat

tak tak, ATR prijemna zmena - ako pozeram historiu letov, tak ked bol vynimocne nasadeny A319, tak le trval 15-20 minut kratsie, co je celkom jedno.

0 Citovat

Sice možná příjemná změna, ale asi jsem letěl v tom nejrozhašenějším z celé flotily. Už znovu nemusím :-D

0 Citovat

Ty ATR co mají jsou vesměs stejný. Prostě je to vrtulové letadlo, který standardně na takhle krátký lety jako Praha - Budapešť nasazují mnohé evropské aerolinie, nejen ČSA. A proboha, pokud jsi ochoten trávit 20 hodin v buse, tak fakt nechápu, že dokážeš dělat takovou tragédii z letu v ATR :)

0 Citovat

Nevím, kde jsi přišel na to, že jsem ochotný trávit 20h v buse. To ani náhodou :-D

0
7 reakcí