Ahoj, Před časem Ryanair zavedl novinku, kdy systém rozhazuje lidi bez místenky po letadle náhodně, takže spolucestující vůbec nemusí sedět spolu.. Neokopírovat tohle náhodou wizz taky? Letěl jsem s nimi o prázdninách a online check-in byl 30 dnů předem a spolucetující seděli spolu. Teď už to tak nejde. Check in 30 dnů předem zůstal jen pro lidi s místenkou. Ostatní můžou už jenom 48 hodin předem, což ve mě vyvolává poderžení, že začal taky spolucestující schválně rozhazovat po celém letadle. Díky.  .

WizzAir: Výběr míst

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,

Před časem Ryanair zavedl novinku, kdy systém rozhazuje lidi bez místenky po letadle náhodně, takže spolucestující vůbec nemusí sedět spolu..

Neokopírovat tohle náhodou wizz taky?

Letěl jsem s nimi o prázdninách a online check-in byl 30 dnů předem a spolucetující seděli spolu. Teď už to tak nejde. Check in 30 dnů předem zůstal jen pro lidi s místenkou. Ostatní můžou už jenom 48 hodin předem, což ve mě vyvolává poderžení, že začal taky spolucestující schválně rozhazovat po celém letadle.

Díky.

0

Zatím tomu taky není, viz vlákno, ve kterém se identický dotaz řešil před pár minutami: https://www.cestujlevne.com/disk...evek-50464

0 Citovat

Wizzair rozsadzuje ;-) bratislava - sofia cca dva mesiace dozadu nas to rozhodilo s priatelkou

0
2 reakce