WAU! Treba vyuzit lebo ta linka podla mna dlho nevydrzi .

(WIZZ) Kosice - Tel Aviv 29,98 €

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

15 reakcí

WAU! Treba vyuzit lebo ta linka podla mna dlho nevydrzi


image-2.jpg
image-3.jpg

0

Proč myslíš? Izraelci dávají určitě masivní dotace a navíc se jedná o novou linku, kdy letiště odpouštějí různé poplatky.

0 Citovat

Zacina sa to podobat scenaru linke KSC-BGY, 20 € RT tu a tam, potom na cele mesiace dopredu, a potom zrusenie lebo aj napriek takym cenam ludia nelietali. Kiez by som sa mylil, ale vychod SR nie je pripraveny na vylet dalej ako do Budapesti :D a nezmenia to ani dotacie. Mozno to este podrzia nejaky ten piatok babky s putami do Svatej zeme, ale ja osobne tomu dlhu vydrz nedavam :)

0 Citovat

Spíš asi chybí dostatečná poptávka z druhé strany...?

0 Citovat

Izraelci nevedia kde skor :D maju na vyber z Debrecinu, Budapesti, Kosic, Katowic ... 4 letiska co by kamenom dohodil :) V Kosiciach nedavno padol Bristol a nepotiahli ho ani pracujuci v UK, takze podla mna toto dlho nepozije a kym to takto silno dotuju, treba vyuzit :)

0 Citovat

Možná koukni na mapu, neřekl bych, že Katowice jsou co by kamenem dohodil a to ani Jenda Železný a upřímně ani ta Budapešť ně. Spíš z Košic potom maximálně na Ukrajinu, kde jich hodně má rodiny.

0 Citovat

Jenže to znamená absolvovat ten neuvěřitelný oser na SK/UKR hranicích, zejména na cestě zpátky.

0 Citovat

to ano, to je riadna sracka. tam treba jedine vlakom, alebo pesi cez velke-male slemence, prip. pesi cez Ublu. ale ked uz ides busom, tak jedine cez Vysne Nemecke, kde to je tragedia.

0 Citovat

Já neříkám, že to je smyslem té linky, která mi spíš teda přijde nesmyslná, je to jediná možnost, která mě napadá v souvislosti s tím, kdo by mohl sem lítat z Izraele.

0 Citovat

Podstata těch linek tkví pouze v nesmyslně štědře nastavených dotací ze strany Izraele a následném vysávání ze strany Wizzu a Ryanu.

Linky nemají vozit Izraelce do EU.

0 Citovat

Tak to si úplně nemyslím, protože už jsem několikrát byl překvapen kolik ortodoxních na Ukrajinu lítá (to jsou ti, o kterých si je člověk jistý, že jsou židi a pozná je) a zrovna oblast Západní Ukrajiny měla výraznou židovskou menšinu, která se tam teď vrací aspoň podívat.

Ani Izrael nebude dotovat linky někam, kam nikdo z Izraele nemá proč letět.

0 Citovat

Z mojho pohladu vsetko co je 3h autom/busom je co by kamenom dohodil.

Dobre, Katowice som trosku prestrelil, ale hned vedla z Krakowa lieta do TLV Ryanair, takze v okruhu Kosic je to Tel Avivom prehustene. Tie linky sa nemaju sancu uzivit, potom co skonci dotacia ktora je nasledovna:

"Ryanair began its business in Israel last year with five routes from Ovda, but avoided using Ben Gurion because of the high airport fees. The trigger for its new Ben Gurion routes was a €250,000 grant from Israel for each new route to which there were no direct flights from Israel"

pojde niektore mesto z kola von a ja tvrdim ,ze to budu prave Kosice :) (Debrecin si este trosku podrzia). 30 € za spiatocku je najnizsia cena aku som kedy videl za posledne 2 roky co Izrael sledujem. Nebal by som sa to oznacit ako HIT. Kto je v dosahu flixbusu\LEO ci RJ, tak nema co rozmyslat :)

0 Citovat

Na listopad mám s LOTem WRO - TLV za 800/zpátečka. Jasně, není to SK, ale i tak, navíc s klasickou společností :-)

0 Citovat

já LUZ-TLV s LOTem taky za 800, to bylo snad první co se objevilo za akcni ceny, kdyby clovek vedel jaky ceny budou následovat z dostupnejsich letist, nekupoval by tak ukvapene :D

nastesti akce polskibusu mi vyresila PRG-WAW-LUZ asi za 40kč :D

0 Citovat

Predstavte si to množstvo cestujúcich ochotných odlietať o piatej ráno z letiska, ktoré nemá v pešej dostupnosti hotel,a ktoré je v noci bez verejnej dopravy. Tá linka to má zrátané.

0 Citovat

A ide az na svoje dno 19,9 € spiatocka skoro na cely november aj december :D Asi sa necham prehovorit

0
15 reakcí