Pri poslednom lete z USA -> SFO - EWR - TXL s United v Y som bol prekvapený, že po check-ine cez automat na SFO mi vytlačilo oba boarding passy so značkou TSA pre-check. V realite to znamenalo obídenie polhodinových front na security v SFO aj v EWR cez TSA pre-check zónu, kde nebol takmer nikto a naviac sa nebolo treba vyzúvať, dávať si dole opasok, chodiť cez full-body skener ani vyťahovať NTB alebo tekutinyZaujímalo by ma ako som sa k tomu vlastne dostal? :)) Na webe TSA píšu, že sa za to platí poplatok 85$ ročne a treba si to vopred objednať. Stalo sa vám to niekedy? Bolo to celkom fajn, rád by som si to zopakoval aj nabudúce :D, bola to len náhoda, alebo sa to dá nejak ovplyvniť? .

TSA Pre-check

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Pri poslednom lete z USA -> SFO - EWR - TXL s United v Y som bol prekvapený, že po check-ine cez automat na SFO mi vytlačilo oba boarding passy so značkou TSA pre-check. V realite to znamenalo obídenie polhodinových front na security v SFO aj v EWR cez TSA pre-check zónu, kde nebol takmer nikto a naviac sa nebolo treba vyzúvať, dávať si dole opasok, chodiť cez full-body skener ani vyťahovať NTB alebo tekutiny

Zaujímalo by ma ako som sa k tomu vlastne dostal? :)) Na webe TSA píšu, že sa za to platí poplatok 85$ ročne a treba si to vopred objednať. Stalo sa vám to niekedy? Bolo to celkom fajn, rád by som si to zopakoval aj nabudúce :D, bola to len náhoda, alebo sa to dá nejak ovplyvniť?

0

Me se to stalo minuly tyden na JFK. Potesilo to. Ale pricital jsem to tomu, ze me pred odletem do USA v Praze asi 10 minut zpovidali nejaci agenti z Delty.

0 Citovat

priatelke pri odlete z Lihue, uplne na nahodu.

ja som skaredy, takze som nedostal nic :)

0 Citovat

Na letech s Deltou mně to s manželkou bez zjevných příčin funguje už asi rok. Nejdříve jsem si myslel, že jsme dostatečně prověřeni po 70-80 cestách do USA, ale po přečtení podmínek na webu nevím;-) Ale raději bych Global Entry:-)

0 Citovat

Také jsem zažil, ale myslím základní podmínka je, že to nesmí být první vstup do USA.

0 Citovat

cali napsal(a):

myslím základní podmínka je, že to nesmí být první vstup do USA.

Táta, který byl se mnou, byl v USA poprvé a taky byl pre-checked.

0
5 reakcí