Ahoj,letím s Air China z Mnichova do Sydney přes Shanghai. A pokud jsem se dobře dočetl na netu, musím tam při příletu jít přes imigrční, vyzvednout odbavené zavazadlo a zpět na Check-in se odbavit. Problém je, že tam mám 13 hodin mezi příletem a odlete. A pokud vím, tak Check-in přepážka se otvírá 2-3 hodiny před odletem. Znamená to, že budu muset čekat 10 hodin venku? V ceně letenky mám i Tranzit Lounge, ale když se tam nedostanu, tak k čemu? Nebo je nějaká možnost, jak se odbavit dříve? .

Air China - Shanghai tranzit

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce

Ahoj,

letím s Air China z Mnichova do Sydney přes Shanghai. A pokud jsem se dobře dočetl na netu, musím tam při příletu jít přes imigrční, vyzvednout odbavené zavazadlo a zpět na Check-in se odbavit. Problém je, že tam mám 13 hodin mezi příletem a odlete. A pokud vím, tak Check-in přepážka se otvírá 2-3 hodiny před odletem. Znamená to, že budu muset čekat 10 hodin venku? V ceně letenky mám i Tranzit Lounge, ale když se tam nedostanu, tak k čemu? Nebo je nějaká možnost, jak se odbavit dříve?

0

Dobre píšeš, musíš čakať 10 hodín vonku alebo v odletovej hale. Leda že by, leda že by si batožinu uložil napr. tu: http://en.shairport.com/2012-11/...920657.htm , sadol na maglev tu: http://en.shairport.com/2012-11/...904433.htm a išiel sa pozrieť do mesta. Info platí pre letisko Pudong, predpokladám, že tam budeš pristávať. Ak by odkaz na batožinu náhodou nefungoval, zadaj do vyhľadávača slová: luggage storage pudong airport

edit: opravená adresa

0 Citovat

no mne se prave ted do mesta moc nechce. Pokud ale neexistuje moznost, jak se odbavit a dostat se do Transit zony driv, tak asi budu muset

0 Citovat

Ahoj :-)

mám letenku Mnichov - Taipei přes Šanghaj se společností Air-china. ALE přiletím na letiště Pudong (PVG) a musím se během 6 hodin dostat na Hongqiao v Šanghaji (SHA).Prosím, nemáte s tím někdo zkušenosti? Musím si na prvním letišti shánět nějaký tranzitní vízum?

Děkuju :-)

0 Citovat

Tranzitné "vízum"dostaneš na prepážke v Pudongu pri predložení ďalšej letenky. Metro 2 spája obe letiská

0
4 reakce