Ahoj,vsiml jsem si, ze v pruvodci (tady na cestujlevne) pro letiste Hongqiao stoji, ze je letiste otevreno 24 hodin denne. Pokousel jsem se na tomhle letisti nocovat na zacatku dubna a nekdy pred pulnoci me vykopli s tim, ze se cele letiste na noc zavira. Chtel jsem se proto zeptat, zda mate nekdo zkusenost, ze je letiste otevrene pres noc? Na mem obvyklem zdroji informaci sleepinginairports.net jsem na tohle nedokazal najit odpovedet. Diky .

Shanghai Hongqiao (SHA)

Založil ve fóru Letiště

1 reakce

Ahoj,

vsiml jsem si, ze v pruvodci (tady na cestujlevne) pro letiste Hongqiao stoji, ze je letiste otevreno 24 hodin denne. Pokousel jsem se na tomhle letisti nocovat na zacatku dubna a nekdy pred pulnoci me vykopli s tim, ze se cele letiste na noc zavira. Chtel jsem se proto zeptat, zda mate nekdo zkusenost, ze je letiste otevrene pres noc? Na mem obvyklem zdroji informaci sleepinginairports.net jsem na tohle nedokazal najit odpovedet.

Diky

0

Ahoj,

vycházel jsem ze zprostředkovaných informací z konce roku 2016 o přenocování na mezinárodním terminálu, ale jak tak koukám, už není možné nejspíš ani to. Hongqiao bude na noc zavírat asi opravdu celé.

0
1 reakce