Má smysl při šestihodinovém mezipřistání v Dubaji (dopoledne mezi 6-12 hodinou) odjet z letiště někam k Burdž Chalífa, nebo je to moc krátká doba? Informace o časech a místní dopravě jsem si vygůglila,ale zajímají mě osobní zkušenosti, jestli to někdo v pohodě dal. Díky za vaše postřehy. .

Šest hodin v Dubaji

Založila ve fóru Letiště

8 reakcí

Má smysl při šestihodinovém mezipřistání v Dubaji (dopoledne mezi 6-12 hodinou) odjet z letiště někam k Burdž Chalífa, nebo je to moc krátká doba? Informace o časech a místní dopravě jsem si vygůglila,ale zajímají mě osobní zkušenosti, jestli to někdo v pohodě dal. Díky za vaše postřehy.

0

Ahoj, absolvoval jsem dvakrát v posledních dvou týdnech a dá se to v pohodě :-) Při jedné zastávce jsme byli nahoře na Burj a při druhé zastávce ve čtvrti Deira.

0 Citovat

Hlavne nevymýšlajte s metrom (ak priletíte na T2) ale vezmite taxík. Potom budete mať času kľudne aj na vyvezenie sa hore na vyhliadku. Z T1 je metro asi fajn.

0 Citovat

Ahoj, letím s FlyDubai (terminál 2 přílet a odlet) a budu mít čas cca 4 hodiny na přestupu (od 5.20 do 9.10 hod.). Dá se stihnout vzít taxi a jet obhlédnout Burj Khalifa, nebo byste to radši neriskovali? Pokud ano, je lepší vzít UBER nebo taxi přímo na terminálu? Lze platit kartou v taxi, abych se nezdržovala výběrem v bankomatu? Díky za odpověď.

0 Citovat

4 hodiny není žádná sláva... tak leda na otočku. V taxi lze platit kartou.

0 Citovat

Lze, ale rozhodně ne v každém...

0 Citovat

4 hodiny sú už fakt málo. Po prílete musíte prejsť imigráčkou, čo určite zaberie aspoň 30 minút. Kým sa vymocete k taxíku a ten vás niekde dovezie, to je už hodina. Budete mať tak 30-40 minút voľno a môžete ísť pekne naspäť aby ste boli na letisku aspoň tie necelé 2 hodiny pred odletom.

0 Citovat

V Dubaji mám 14hodin čas.Co s ním?

0 Citovat

Tak keď nevieš, asi zostaň na letisku...

Trošku popozeraj fórum, zase to chce aj trochu snahy

0
8 reakcí