Ahoj, chtěl bych se zeptat, co se dá v Dubaji dělat se 13 hodinami nočního přestupu (přílet 22:15, odlet 11:30). Zkoušel jsem hledat tady na foru, ale bohužel většina tipů se týkala denního programu :( navíc letíme s FlyDubai, takže terminál 2. Co jsem si tady četl, tak je to nic moc - máte někdo zkušenosti s hotely poblíž tohoto terminálu? Díky za rady. .

Dubaj v noci

Založil(a) ve fóru Letiště

14 reakcí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co se dá v Dubaji dělat se 13 hodinami nočního přestupu (přílet 22:15, odlet 11:30). Zkoušel jsem hledat tady na foru, ale bohužel většina tipů se týkala denního programu :(

navíc letíme s FlyDubai, takže terminál 2. Co jsem si tady četl, tak je to nic moc - máte někdo zkušenosti s hotely poblíž tohoto terminálu?

Díky za rady.

0

Kúpiť si hotel a isť sa vyspať. V Deire to ani nebude stáť tak veľa

0 Citovat

Určitě se vyspat a na ráno si kupte výjezd na Burj Khalifa, jsou tam tuším od 7.00. Pak se pomotejte v Dubai Mall, koukněte na vodopád a venkovní jezírka a máte to tak akorát taxikem zpět na letiště.

0 Citovat

presne, po prilete hned niekam na blizky hotel, rano si privstat a fakt len take kolecko s taxikom/uberom.

0 Citovat

Co dělat v SAE týden?

Má smysl půjčení auta?

Je tam něco zajímavého co by stálo za vidění kromě Dubaje a Abu Dhabí?

0 Citovat

Ahoj Bisu, ja som tiez letela s FlyDubai a mali sme v Dubaji 5 hodinovy prestup a prileteli sme tiez 22:15 miestneho casu. Vysli sme z letiska zobrali prvy taxik a isle sme sa pozriet na Burj Kalifu. Taxi nas vyhodil 2 minuty peso od khalify a platili sme myslim 20 USD, cesta trvala asi 15 min, ale boli sme v taxi šiesti, takze to bolo v pohode. Pri Khalife sme boli asi hodinu, lebo tam je stale co obzerat, aj v noci a potom sme boli este asi hodinu v Dubai Mall. Potom sme si chytili znova taxi a naspat na letisko. Ale urcite sa oplatilo, bolo to nieco neskutocne.

0 Citovat

Přidám se s dotazem. Taky chceme vyrazit z letiště do města a máme příručáky. . Přiletíme na T2, tam není úschovna. Nevíte , jestli je nějaká třeba v Dubai Mall?

0 Citovat

https://thedubaimall.com/en/shop...rge-lounge

0 Citovat

Budu v Dubai celou noc, da se nejak pesky do Doha? Mam jenom prirucak, kufrik na koleckach. V pase nemam razitko z Iranu ani z Israele, nebude to podezrele? Dostanu Hotel v Dubai nebo v Doha, mam tam cez 9h,letim s Fly Dubai, going places together, Hello tomorrow..

0 Citovat

Dobry...

0 Citovat

:)) ešte chýba pečiatka z USA, to je najväčší strašiak

0 Citovat

Tak ale bacha, kdyby jsi tomu rozuměl, tak víš, že to je problém do Jordánska nebo do Izraele!

0 Citovat

tonic napsal(a):

presne, po prilete hned niekam na blizky hotel, rano si privstat a fakt len take kolecko s taxikom/uberom.

Díky všem za odpovědi, půjdeme teda na hotel.

Taxi - když budu brát taxi u letiště, má smysl s nima nějak smlouvat nebo se předem domluvit na částce? Dá se platit USD?

Uber - asi blbý dotaz..ale jak to udělat s Uberem, když nebudu mít data? Napojit se na letišti na wifi, objednat a vyhlížet? Přijíždí přímo k příletové hale?

0 Citovat

ked nemas data, ani to velmi neries, aj Uber ma letiskovy priplatok (ktoremu sa da vyhnut objednanim si auta par stoviek metrov od terminalu, ale bez dat neviem ako sa budete hladat). Tam tych par dirhamov hore dole sa vam neoplati setrit ked sa budete chciet vyspat a nie motat sa niekde po parkovisku.

0 Citovat

Klasický taxi, co čeká na stanovišti na letišti, má běžný taxametr, který používají, takže smlouvat netřeba. Dá se platit kartou (většinou), AED, EUR. USD jsme neměli, ale věřím, že by to taky šlo.

0
14 reakcí