Ahoj, v září se chystáme na cca 3 týdny směr Peru a Bolívie a jsme ve stádiu hledání letenky, můžete mi poradit evropské město, které nabízí nejvýhodnější spojení směr Jižní Amerika? Z Prahy a okolních metropolí se mi nedaří najít letenky pod 25.000,-. Děkuji všem za případné rady.  .

Peru + Bolívie v září 2018

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj, 

v září se chystáme na cca 3 týdny směr Peru a Bolívie a jsme ve stádiu hledání letenky, můžete mi poradit evropské město, které nabízí nejvýhodnější spojení směr Jižní Amerika? Z Prahy a okolních metropolí se mi nedaří najít letenky pod 25.000,-. Děkuji všem za případné rady. 

0

Amsterdam, Madrid mají přímé linky do Peru.  Nebo se dá letět přes Miami ..

0 Citovat

Zkus Amsterdam, Madrid, Londýn nebo Mnichov. Všeobecně se doporučuje kupovat v období dvou až tří měsíců předem, že v té době jsou nejnižší ceny letenek. Od té doby, pak začínají stoupat. Do té doby máš bohatě času čekat na akci nebo error. Loni jsem půl roku dopředu koupil na tento měsíc za 14k letenku Mnichov - Lima a pak se objevily i ceny za 9k z Londýna nebo Madridu v rámci akcí asi 3 až 4 měsíce před odletem. Běžně je I samotná cena 14k dost nízká. 

0 Citovat

Děkuji za Vaše reakce, ještě tedy par měsíců počkám. A jak je to v Peru s jazyky, vystacim si s angličtinou? Za půl roku zkusím zvládnou alespoň základy španělštiny ale žádná extra úroveň z toho asi nevzejde 

0 Citovat

Těžko. Mluví se tam hlavně španělsky. Na největších turistických atrakcích a v lepších hotelech samozřejmě mluví i anglicky. Místní to moc nedávají. To platí o taxikářích, trhovcích i personálu v restauracích. 

0 Citovat

Na domluvu v taxících, na trhu nebo v restauracích ale stačí i základy španělštiny, které za půl roku určitě zvládneš;)

0
5 reakcí