Prodám průvodce Rumunsko a Moldavsko - Lonely Planet v češtině (běžně v obchodech již nedostupné v ČJ). Rok vydání 2008, 408 str. Ve výborném stavu, nezničený - viz foto. Cena 200 v případě osobního předání (Praha). Lze zaslat i poštou za + 60 Kč (zasílám doporučeně v bublinkové obálce). .

Rumunsko a Moldavsko průvodce LP v ČJ - prodám

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

Mají podobné podpultovky i  v Dobrovském v Praze na Arkádách?

0 Citovat

Ivana M. napsal(a):

Radsi nam povezte, co dalsiho tam u vas v ostravskem Dobrovskem maji za podpultovky od LP.  Myslim, ze to oceni vic lidi.

Je celkem vtipný, kolik energie jsi věnovala tomu, aby jsi dokázala, že L_K neříká pravdu, když ale teda dokáže, že pravdu má, tak ani nedokážeš uznat, že ji měl a místo toho trousíš rádoby vtipné komentáře. Taky o něčem svědčí.....

0 Citovat

Tak tím pádem beru zpět.

0 Citovat

Chudak Ivanka - nejprve se tu vybleje a pak za to muze nejaka prodavacka.  Ani na vterinu ji nenapadlo, ze nemusi mit pravdu, ze zamenila vydani - i kdyz ji to clovek na zacatku napsal....a  to uznani pravdy ...."Vyborne. Vsak ja vam to preju." je genialni.


0 Citovat

richard.pastorek napsal(a):

Jestli nekomu nevadi  .pdf, nebo  .Epub formaty v anglictine, tak davam link z vedlejsiho fora :  https://cloud.mail.ru/public/5RRL/UGAZKwfZy

Já myslím, že od opilce a primitiva, jak je tu dotyčný nazýván nikdo uvědomělý nic stahovat zásadně nebude...

0