PRODÁNO Prodám VOUCHER (poukaz) na letenky ČSA / Smartwings . Jedná se o dva vouchery za dvě letenky v celkové hodnotě 12 740 Kč (1x 7045 Kč a 1x 5695 Kč). Platnost voucherů je do 29.10.2022. Voucher není vázán jménem nebo místem.  Lze použít k nákupu nové letenky na jakékoli jméno a na jakýkoli pravidelný let provozovaný leteckou společností Smartwings.  Důvod prodeje: Zrušený let z důvodu pandemie a následné poukazy nemáme příležitost využít. Po zrušení letů a následném úpadku ČSA byly vystaveny vouchery s platností do června 2022 a nyní došlo ze strany ČSA k jejich automatickému prodloužení do 29.10.2022. Jejich další prodloužení již ale není možné. Vše je možné ověřit přímo na zákaznické lince ČSA.  Hodnota je 12 740 Kč PRODÁM za 9 000 Kč. Dohoda možná.  PRODÁNO  .

ČSA / Smartwings voucher na letenky v hodnotě 12 740 Kč PRODÁM ZA 9 000 Kč

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

15 reakcí

PRODÁNO

Prodám VOUCHER (poukaz) na letenky ČSA / Smartwings .

Jedná se o dva vouchery za dvě letenky v celkové hodnotě 12 740 Kč (1x 7045 Kč a 1x 5695 Kč). Platnost voucherů je do 29.10.2022. Voucher není vázán jménem nebo místem. 
Lze použít k nákupu nové letenky na jakékoli jméno a na jakýkoli pravidelný let provozovaný leteckou společností Smartwings. 

Důvod prodeje: Zrušený let z důvodu pandemie a následné poukazy nemáme příležitost využít. Po zrušení letů a následném úpadku ČSA byly vystaveny vouchery s platností do června 2022 a nyní došlo ze strany ČSA k jejich automatickému prodloužení do 29.10.2022. Jejich další prodloužení již ale není možné. Vše je možné ověřit přímo na zákaznické lince ČSA. 

Hodnota je 12 740 Kč PRODÁM za 9 000 Kč. Dohoda možná. 

PRODÁNO


csa-voucher.jpg

0

Koupím za 900 Kčs. 

Tady na Cestujlevne ho těžko prodáš, panují tu názory, že let se Smarwings/ČSA je pomalu i zadarmo drahý.

1 Citovat

Onehda jsem se koukal na ceny letenek u csa a prislo mi, ze jakykkoliv let byl oproti konkurenci tak 4x drazsi… z toho mi vychazi cena tak 3tis za ty vouchery. I kdyz vubec nevidim smysl ty dem*nty podporovat. Uprimnou soustrast a hodne stesti s prodejem

3 Citovat

Hodně neprodejné zboží. Neznám nikoho, kdo by si dobrovolně koupil letenku s ČSA/Smrtwings. Takto mala sleva rozhodně kupce nenaláká, na druhou stranu marně přemýšlím, kolik bych byl ochoten zaplatit sám. Každopádně přeji hodně zdaru. Třeba se někdo najde.

2 Citovat

Teď je problém, že ČSA mají minimum linek. Ale třeba do Paříže bych s nimi klidně letěl, mají skvělou nabídku Gourmet menu za 350 Kč. Objednává se to předem a o člověka se pak starají jako v byznys class, jídlo se servíruje na porcelánu a s kovovým příborem, v ceně jsou i nápoje. Tohle nikdo jiný po Evropě nenabídne, cestování na úrovni jak za dávných časů.

https://www.csa.cz/cz-cs/cestovn...-on-board/

0 Citovat

Pokud jsi skalni fanousek gourmet menu, tak pak je ta nabidka za 5tis do Parize s CSA luxusni… vsichni ostatni si koupi letenku s Vuelingem za 1500 a za zbylych 3500 si koupi sampansky a humra po priletu. Kdyz poletis ve dvou, tak to sampansky muze byt Don Perignon

5 Citovat

Nabízím 1000 Kč. 

2 Citovat

Já 3000 :-)   3000 poprvé! 

0 Citovat

já 3333 :-)

0 Citovat

Tak jsem koukal na tu jejich akční nabídku. Kromě výborné Paříže je tam i Hurghada za skoro desítku a Island za 10 a půl. No nevím, jestli při těchto cenách pomůže voucher.

2 Citovat

Tak píše, že to lze použít i na Smartwings a tam už je výběr nejlepší, jaký v Praze je :)  Že tam sou Kanáry za desítku to už je druhá věc :D 

2 Citovat

PRODÁNO

Prodáno jinde za 9 k. Děkuji za nabídky a názory :D

0 Citovat

Tak každý den vstává nějaký hejl😎

4 Citovat

Vzdycky se najde nejakej blazen.-)

3 Citovat

Vláďa69 napsal(a):

PRODÁNO

Prodáno jinde za 9 k. Děkuji za nabídky a názory :D

Ta o karkulce by nebyla ...

Ale nic jiného než "úspěšný" prodej jsem nečekal to je fakt ..

6 Citovat

lma napsal(a):

[citace="Vláďa69"]

PRODÁNO

Prodáno jinde za 9 k. Děkuji za nabídky a názory :D

Ta o karkulce by nebyla ...

Ale nic jiného než "úspěšný" prodej jsem nečekal to je fakt ..

[/citace]

Prodáno na Sbazaru :) pohádkář budeš spíš ty :) 

0
15 reakcí