Prodám veškeré dostupné studijní materiály Řízení letového provozu, které dostávají žáci ve výcviku - drtivá většina je v češtině. Je to především teorie všeho, co se letectví a řízení týká, viz fotografie. Vše aktuální.Foto: https://f.aukro.cz/images/sk6919...6d72849c6a Myslím si, že pro zapáleného člověka to může být velice zajímavé, pro letadlového neteoretika i poučné (pro zajímavost - skripta obsahují vysvětlení, jak a proč letadla létají, obecný popis fungování počasí/oblačnosti s ohledem na létání apod.). Předání možné v Praze, po dohodě to můžu i někam zaslat, ale asi to bude drahé.Prodám nejvyšší nabídce (nabídku mám ještě na aukru, tak s přihlédnutím i tam) .

Studijní materiály - Řízení letového provozu

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

3 reakce

Prodám veškeré dostupné studijní materiály Řízení letového provozu, které dostávají žáci ve výcviku - drtivá většina je v češtině. Je to především teorie všeho, co se letectví a řízení týká, viz fotografie. Vše aktuální.

Foto: https://f.aukro.cz/images/sk6919...6d72849c6a

Myslím si, že pro zapáleného člověka to může být velice zajímavé, pro letadlového neteoretika i poučné (pro zajímavost - skripta obsahují vysvětlení, jak a proč letadla létají, obecný popis fungování počasí/oblačnosti s ohledem na létání apod.).

Předání možné v Praze, po dohodě to můžu i někam zaslat, ale asi to bude drahé.

Prodám nejvyšší nabídce (nabídku mám ještě na aukru, tak s přihlédnutím i tam)

0

To jste si asi spletl fórum...?

0 Citovat

Jsou tam nějaké nahotinky?

0 Citovat

Tady teorie nikoho nezajímá, tohle patří do sběru...

0
3 reakce