Krásný večer přeji , v sobotu odlétáme na Mauricius, bude to naše první exotická dovolená, už pár lidí co tam je, tak psali, že tam není už moc hezké počasí, mám z toho strach, nevíte prosím někdo jak tam mají přelom duben kveten, letíme hlavne ta teplem, sluníčkem, opalování a moře. Přitom při zjišťování a vybírání termínu dovolené mě všude ujistovaly že termín je super, a že nebude aspoň tolik pršet..  .

Jaké je počasí Mauriciusu přelom duben / květen

Založila ve fóru Cestujlevne.com

4 reakce

Krásný večer přeji , v sobotu odlétáme na Mauricius, bude to naše první exotická dovolená, už pár lidí co tam je, tak psali, že tam není už moc hezké počasí, mám z toho strach, nevíte prosím někdo jak tam mají přelom duben kveten, letíme hlavne ta teplem, sluníčkem, opalování a moře. Přitom při zjišťování a vybírání termínu dovolené mě všude ujistovaly že termín je super, a že nebude aspoň tolik pršet.. 

0

Psaly???? Nejsem žádný gramatický blázen, ale co je moc je moc. Nevím co chceš slyšet. Tak se na to vykašli a jednoduše tam neleť. Zůstan tady u náš, kde je teplíčko. Já taky v sobotu odlétám do tepla a momentálně tam taky hodně prší. A to se mám jako pos..t. Absolutně nechápu tvůj dotaz. 

0 Citovat

Predpoveď počasia nevyzerá nejako zle: http://metservice.intnet.mu/prob...recast.php

Už to máte kúpené, takže je zbytočné sa stresovať kvôli počasiu (teda pokiaľ tam vyslovene nie sú nejaké prírodné katastrofy). Proste podobné veci už moc neriešte a užite si dovolenku. 

0 Citovat

Byli jsme letos v březnu. Před odletem jsem sledoval počasí stejně jako Vy. A ano! Taky ukazovali (norové...) pořád déšť atd... A jak bylo? Za 12 dnů nám pršelo asi 5-6x po deseti min. :-) Po cestě na letiště jsem se bavil s taxikářem, že ta předvopěď vůbec nesedí.... A on:  že to je klasika.. , že předpověď, co místní vnímají a berou vážně, je jen ta,co slyší v rádiu. Takže bych se toho nebál a těšil  se. Moře bude teplé a teploty kolem 25 ve stínu... A jinak už je to konec léta a začátek "zimy". Pršet by mělo čím dál méňe. A podle mě letíte tak akorát.

0 Citovat

Cena za dva. To mi asi neprojde, co? :-DD


vystrizek.jpg

0
4 reakce