Kdo jste kdy v US nakupovali v těchto dle mě a hlavně mých dcer znamenitých obchodech, nepřišel vám také e-mail o připojení k hromadné žalobě a vypořádání? .

Ross Stores - žaloba

Založil ve fóru Co se nevešlo

15 reakcí

Kdo jste kdy v US nakupovali v těchto dle mě a hlavně mých dcer znamenitých obchodech, nepřišel vám také e-mail o připojení k hromadné žalobě a vypořádání?

0

Nakupuju tam relativně často, ale email jim ani jiným obchodům nedávám. Čeho se ta žaloba týká?

0 Citovat

Jak sem pochopil, tak jí žalovali, že používali falešné nebo zavádějící srovnání cen. Předpokládám, takové to jak na visačce bylo původní cena 39,95 a nyní cena Ross 9,95. Já jsem tedy nikdy na původní cenu nekoukal a nezajímala mě. Je fakt, že jsme tak nakoupili mraky hadrů.

edit: Spíš to vidím jako tučné sousto pro právníky, ti z toho asi jediní budou profitovat.

0 Citovat

Tím je myšlena MSRP obvykle vycucaná z prstu? Připadá mi to jen jako snaha nějakého ambulance chasera snadno přijít k penězům při mimosoudním vyrovnání.  

0 Citovat

Principielně jde myslím o ty ceny viz obrázek.  A to sousto, ze kterého se bude ukrajovat je 4 854 000 USD. Právníci se pomějou:-(


img-20190120-233707-567x1008.jpg

0 Citovat

Nejsou ty hromadné žaloby obvykle jen pro US rezidenty a cizinci mají smůlu?

0 Citovat

Class members jsou definovány takto: All persons in the United States who purchased (and who did not receive a refund or credit for all their purchases) from Ross any item with a price tag that included a comparison price that was higher than the sales price during the Settlement Class Period.

Link na settlement: https://uploads-ssl.webflow.com/...ett....pdf

0 Citovat

Jinak jsem ten settlement nějak blíže nestudoval. Potenciálně počítají s připojením cca 9.000.000 lidí. I kdyby to byla nakonec jen polovina, vyjde na každého 1USD.

0 Citovat

A to se vyplatí:-) Stejně tam zase něco nakoupím, pro mě je Ross super a na žalobu jim chčije Brok...

0 Citovat

To já bych rád taky, ale na moji maličkost tam těžce něco sháním, takže si tam zase ve velkém spíš nakoupí žena a dcera:-)

0 Citovat

Proc je ta zaloba omezena jen na Ross? Stejny stitky s cenama maji i Tjmaxx, Nordstrom rack, Marshalls a dalsi podobny hrabarny. 

Mne to prijde trosku postaveny na hlavu. Jestli je tech 9 mio lidi nas.anejch, tak tam maji prestat nakupovat a ne se soudit o 50 centu na hlavu. Vidite v tom nekdo logiku? Rad se necham poucit. 

0 Citovat

Tady jde primárně o relativně snadné peníze pro právníky v zemi, která dala světu kauzu Stelly Liebeck. 

0 Citovat

 Nejde o lidi, jde o peníze pro právníky a administraci. Cíl není ničím, hnutí je vším, jak říkal Genosse Bernstein.


$4,854,000 settlement fund after deducting the costs of administering the Settlement, court approved attorneys’ fees and costs of up to 25% of the settlement fund ($1,213,500 in fees and costs up to $50,000), and potentially payments of up to $5,000 each to the Class Representatives, for a total of $10,000.

0 Citovat

Kačenka Konečníková napsal(a):

Protože Amerika - zkusí Ross a když to vyjde můžou pokračovat.

Ty a Semelová stejně nosíte sarafán a láptě a ty v Rossu beztak nevedou. 

0 Citovat

Diky. Lidi jen jako zaminka, jak jinak. I kdyz ten stack o kterej se hraje neni na Ameriku zas tak velkej, to uz musi mit ty zaloby standardizovany, aby nad nima netravili moc casu, ne? 😅 jen prepsat jmeno firmy, castku a je hotovo. 

0 Citovat

Škoda, že jsem jim nedala e-mail, minule jsme jim tam nechali pořádnou outratu😉 Snad je to nepoloží, to by mě mrzelo.

0
15 reakcí