Ahoj, nemate nekdo zkusenosti, jestli je treba pri 5 hodinovém prestupu v Austrálii tranzitni vizum? Lety Air New Zealand + United Airlines (na jedne letence). Na webech se pise, ze do 8 hod v tranzitním prostoru neni treba. Ale pri letu sem mi pani z United na prepazce pri check-inu rikala, ze budu potřebovat tranzitní vízum. dekuji za odpověď  .

Austrálie - tranzitní vízum

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti, jestli je treba pri 5 hodinovém prestupu v Austrálii tranzitni vizum? Lety Air New Zealand + United Airlines (na jedne letence). 

Na webech se pise, ze do 8 hod v tranzitním prostoru neni treba. Ale pri letu sem mi pani z United na prepazce pri check-inu rikala, ze budu potřebovat tranzitní vízum. 

dekuji za odpověď 

0

Mně nikdo (žádná paní/pán po cestě) o vízu neříkal, já si ho na základě té informace na webu nevyřizoval a nikde s tím nebyl problém, v Sydney jsem pas vytahoval jen při nástupu do dalšího letu :)

0 Citovat

A v cem je problem? Do australie je vizum zdarma.

0 Citovat

Já si pokaždé požádal elektronicky o vízum (spíš to vypadalo jako elektronická předautorizace) a dostal ho. A jak píše Eda, je zdarma.

0
3 reakce