Nazdar cestovatelia a turisti,Pridávam trochu neobvyklú destináciu,  avšak zo zdravotných dôvodov sa nemôžme zúčastniť tejto organizovanej turistiky ( zájazdu).Ak by si preto mal záujem ísť túto sobotu ( 04.05.2019 o cca  5:30 z Bratislavy), tak daj vedieť do správy a nejako sa dohodneme, nech to neprepadne. Máme k dispozícíí 2 zakúpené vouchre.Pôvodný odkaz priamo na zlavomat:  https://www.zlavomat.sk/akcia/66...-v-rakusku .

Medvedia tiesňava v Rakúsku – poznávací zájazd

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

2 reakce

Nazdar cestovatelia a turisti,


Pridávam trochu neobvyklú destináciu,  avšak zo zdravotných dôvodov sa nemôžme zúčastniť tejto organizovanej turistiky ( zájazdu).

Ak by si preto mal záujem ísť túto sobotu ( 04.05.2019 o cca  5:30 z Bratislavy), tak daj vedieť do správy a nejako sa dohodneme, nech to neprepadne. Máme k dispozícíí 2 zakúpené vouchre.

Pôvodný odkaz priamo na zlavomat:  https://www.zlavomat.sk/akcia/66...-v-rakusku

0

Co je v ceně kromě dopravy? Z Bratislavy je to asi 200 km. Ve dvou bych jel autem.

0 Citovat

V cene je v o svojej podstate doprava z BA k tiesňave a spať + služby sprievodcu. Dostali sme ako darček od rodiny, takže sme ani neriešili potencionálne alternatívy dopravy.  Bolo by nám ale veľmi ľúto, aby to prepadlo. Ja som si dokašlal minulý víkend nohu a už to nejde prerezervovať na iný temín, len zmeniť cestujúcich.

0
2 reakce