vymenim 4.000.000 vietnamskych dongu (VND) za 3700 Kc (6/7 % sleva oproti oficialnimu kurzu), zajemci mohu dat sim Viettel s 15GB dat, a to se vyplati! .

vymenim 4.000.000 vietnamskych dongu (VND) za 3700 Kc (6/7 % sleva oproti oficialnimu kurzu), zajemci mohu dat sim Viettel s 15G

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

8 reakcí

vymenim 4.000.000 vietnamskych dongu (VND) za 3700 Kc (6/7 % sleva oproti oficialnimu kurzu), zajemci mohu dat sim Viettel s 15GB dat, a to se vyplati!

0

:)) vlk z wall street

0 Citovat

tonic napsal(a):

:)) vlk z wall street

Nene. Je to vtipálek,. Jinak si to nedokážu vysvětlit :-))

0 Citovat

Tak si je milý pane raději nabouchejte do uší... Andrej je náš:-)

0 Citovat

Doporučil bych rovněž promrskat pravopis. Jinak dongy prodává třeba směnárna Tourist Centrum, která má pobočky po celé republice.

0 Citovat

Zkusim promrskat pravopis, za tip velmi dekuji, volal jsem jim, dongy kupuji a prodavaji, poplatek asi 20 procent, v Brne klasickou pobocku nemaji. Zkusim dongy promenit ve vecerce, pripadne tady s vetsi slevou. Nenapadlo by me, ze v zemi, kde je pres sto tisic vietnamcu, se dongy meni s tak exotickou prirazkou. 

0 Citovat

Měli by mít v Brně na nádraží, aspoň to tak píšou. Myslím, že s tou večerkou to nemusí být úplně marný...

0 Citovat

V Brne maji jen "improvizovanou" pobocku pridruzenou k Ceskym draham, kde nepracuji s exotickymi menami. Jeste jednou vam dekuji za podnetne informace.

0 Citovat

Ano ano, mate pravdu, neztracejme uz ale prosim s vasimi myslenkami vice casu, dekuji.

0
8 reakcí