Prodám vstupenky na stezku Caminito del Rey viz http://www.caminitodelrey.info/e...your-visit nedaleko španělské Malagy na tento čtvrtek 26.9.2019 12:30. Součástí vstupenky je jízdenka na autobus z konce stezky zpět na začátek.Vstupenky jsou vyprodané dlouho dopředu, kapacita je omezená, tyto byly koupeny 10.4.2019. Z důvodu nemoci manželky jsme cestu museli zrušit.Po projevení zájmu zašlu číslo účtu, kam zaslat peníze a po připsání peněz na účet vstupenky obratem zašlu e-mailem v PDF k vytištění.Cena 600 Kč .

prodám vstupenky na stezku Caminito del Rey

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

4 reakce

Prodám vstupenky na stezku Caminito del Rey viz http://www.caminitodelrey.info/e...your-visit nedaleko španělské Malagy na tento čtvrtek 26.9.2019 12:30. Součástí vstupenky je jízdenka na autobus z konce stezky zpět na začátek.


Vstupenky jsou vyprodané dlouho dopředu, kapacita je omezená, tyto byly koupeny 10.4.2019. Z důvodu nemoci manželky jsme cestu museli zrušit.


Po projevení zájmu zašlu číslo účtu, kam zaslat peníze a po připsání peněz na účet vstupenky obratem zašlu e-mailem v PDF k vytištění.


Cena 600 Kč


caminito-del-rey-1.jpg
caminito-del-rey-2.jpg
caminito-del-rey-3.jpg

0

Vtipná nabídka a ještě vtipnější cena. 

0 Citovat

Dobry vtip...

0 Citovat

Sleva dvacet korun, no neberte to!

0 Citovat

No, zkusil bych to nabídnout na nějaké španělské nebo anglické stránce. 

0
4 reakce