Ahoj.  Letime z Kualy Lumpur (90 denni vizum mame) do Sarawaku na Borneu, kde se udeluje pouze 30ti denni vizum.  Asi za tyden chceme letet z Kuchingu do Koty Kinabalu. Nema nekdo zkusenost, jestli k vizum do Kuchingu je nutne predlozit i letenku, ze  budeme drive jak do mesice odletat do Koty Kinabalu? Diky. .

Viza Borneo Sarawak

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Ahoj.  Letime z Kualy Lumpur (90 denni vizum mame) do Sarawaku na Borneu, kde se udeluje pouze 30ti denni vizum.  Asi za tyden chceme letet z Kuchingu do Koty Kinabalu. Nema nekdo zkusenost, jestli k vizum do Kuchingu je nutne predlozit i letenku, ze  budeme drive jak do mesice odletat do Koty Kinabalu? Diky.

0

V říjnu jsme letěli opačným směrem z Kota Kinabalu do Kuala Lumpur přes Kuching, kde jsme zůstali 3 noci, na pasovce nic vidět nechtěli.

0 Citovat

Na nic se neptali, je to jen další razítko v pasu. Dávají většinou na 60 dní (mně dali na 75 dní, i když jsem tam byl 2 týdny).

https://www.lonelyplanet.com/mal...01/1002304

0 Citovat

Moc diky. Jeste mam jeden dotaz, staci ma tuto oblast 4-5 dni nebo je to malo?  Promyslim itinerar, dal mame v planu preletet  do Koty Kinabalu a dojet pres Sempornu do Tawau. 

0 Citovat

Na okolí Kuchingu to stačí a navíc jestli už jste v Malajsii (jak to vypadá z formulace předchozího dotazu, že už máte vízum tedy razítko v pasu), budete tam v období dešťů (Sarawak je touto dobou mnohem deštivější než Sabah, aspoň podle statistik), takže se vám možná ani nebude chtít jet do všech obvyklých míst. Mně se ze Sarawaku nejvíc líbilo v NP Mulu, ale i tam by víc deště trochu vadilo. Hlavně by to mohlo posunout přílet a odlet (jiná reálná možnost dostat se tam není, mohli byste letět z Kuchingu do Mulu a pak do KK). Na návštěvu jeskyní déšť ale nevadí. https://www.zonerama.com/liborst...um/5074538

0 Citovat

Moc diky za ochotu a za rady 😉

0
5 reakcí