Ahoj! Nemáte, prosím, někdo zkušenost s posíláním pohledů z Ekvádoru nebo Peru?Zajímá mě to, protože jsme zatím nebyli úspěšní při posílání z Mexika a Kolumbie, tak jestli to máme dál zkoušet a utrácet za to :DO aplikaci České pošty vím, ale pro nás nemá to kouzlo, že jde pohled zdaleka.Díky :) .

Pohledy z Jižní Ameriky

Založila ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj! 

Nemáte, prosím, někdo zkušenost s posíláním pohledů z Ekvádoru nebo Peru?

Zajímá mě to, protože jsme zatím nebyli úspěšní při posílání z Mexika a Kolumbie, tak jestli to máme dál zkoušet a utrácet za to :D

O aplikaci České pošty vím, ale pro nás nemá to kouzlo, že jde pohled zdaleka.


Díky :)

0

Ahoj, já posílal z Peru bez problémů, konkrétně z Cuzca a Iquitos. Podařilo se mi tedy i z Kolumbie, ale tam to vzhledem k neexistenci státní pošty byl opravdu oříšek, to je pravda. 

Ale v Peru v pohodě, pohledy jsou v turistických místech na každém rohu a pošta v každém větším městě. Pohledy dorazily do měsíce.

0 Citovat

@Kryštof

Budu v únoru v Kolumbii a mám za úkol nějaké ty pohledy k nám poslat. Jak jsi tedy ten "oříšek" pořešil? :-)

Když jsem posílal pohledy z Bolívie, řešil jsem to tak, že jsem se spolehnul na slib domácího a nechal to ve finále před odletem domů v La Paz na ubytku - vše v pořádku došlo.

0 Citovat

@Bear: Přes firmu 4-72, která převzala část poboček po zkrachovalé státní poště. Seznam všech poboček včetně otevírací doby tu: http://www.4-72.com.co/content/p...e-atencion

0 Citovat

@Kryštof

Děkuji za info ;-)

0
4 reakce