Kdyby si chtěl někdo udělat výlet do Izrale, nabízím jednu jednosměrnou letenku (druhá je bohužel na mé jméno) do Tel-Avivu z Vídně na 13.1.2020. Jedná se o let s Wizzem. Na letence mohu doplnit jakékoliv jméno (letenku jsem kupoval bez zadání jména druhého cestujícího). Jedná se o let pouze s mini batohem, původní plán byl jen na pár dní. Dá se stále koupit levně let nazpět (Tel-Aviv či Eilat). Za letenku nic nechci (pohled z Tel Avivu by ale potěšil :-) )- stejně propadne, kupoval jsem za kredit.  .

Bazar letenek

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

3 reakce

Kdyby si chtěl někdo udělat výlet do Izrale, nabízím jednu jednosměrnou letenku (druhá je bohužel na mé jméno) do Tel-Avivu z Vídně na 13.1.2020. Jedná se o let s Wizzem. Na letence mohu doplnit jakékoliv jméno (letenku jsem kupoval bez zadání jména druhého cestujícího). Jedná se o let pouze s mini batohem, původní plán byl jen na pár dní. Dá se stále koupit levně let nazpět (Tel-Aviv či Eilat). Za letenku nic nechci (pohled z Tel Avivu by ale potěšil :-) )- stejně propadne, kupoval jsem za kredit.

0

tleskam, poprve ve svem zivote vidim na tomto foru nabizet letenku(vlastne krom rady cokoliv) bezuplatne

0 Citovat

Daniel napsal(a):

tleskam, poprve ve svem zivote vidim na tomto foru nabizet letenku(vlastne krom rady cokoliv) bezuplatne


Není pravda, zase bych nebyl tak dramatický. Zdarma se tady nabízejí různe vouchery, slevové kódy a třeba cca měsíc až 2 zpět tady nekdo nabízel zdarma vstupy do lounge myslím v Praze tomu, kdo se ozve nejdřív.

Jinak to ale nijak nesnižuje Tomovu nabídku, už jen to, že se namáhal sem kvůli tomu napsal svůj 2 příspěvek na fóru, takže samozřejmě oceňuji.

0 Citovat

Jak by řekl klasik, já nezchudnu, druhý nezbohatne. A hlavně jsem si vědom, jakou cenu má nabízená letenka (max asi tak toho pohledu). Vlákno jsem založil s tím, kdyby se někdo chtěl zbavit letenek z různých skládaček, které nakonec nevyužije (což je můj případ). U Wizzu je výhoda, že lze zakoupit za drobné službu při které se nemusí zadávat druhé jméno spolucestujícího. 

Třeba by se taková Kačka Ostrá mohla nalákat a dočkali by jsme se dalšího cestopisu :-) za KAČKU. 

0
3 reakce