Ahoj, nevim nejak mi tu chybi aktualni diskuze na tema kam se da REALNE letet/cestovat a za jakych podminek. Aktualne by se melo dat teoreticky cestovat do Holandska, Irska, Svedska, Bulharska, Rakouska s dokladem o negativite... Piste prosim svoje postrehy, aktuality, detailni podminky, zajimave udalosti, akce, ktere se daji v uvolnenych zemich navstivit, podniknout... Bez zbytecnych prispevku a dohadu...Tema pro lidi co se nechteji nechat drzet v pasti a chteji nekam vypadnout, klidne vymenou za 14 denni "karantenu"  .

UVOLNOVANI-PRAKTICKE AKTUALITY K TOMU KAM A ZA JAKYCH PODMINEK

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj, nevim nejak mi tu chybi aktualni diskuze na tema kam se da REALNE letet/cestovat a za jakych podminek.

Aktualne by se melo dat teoreticky cestovat do Holandska, Irska, Svedska, Bulharska, Rakouska s dokladem o negativite... Piste prosim svoje postrehy, aktuality, detailni podminky, zajimave udalosti, akce, ktere se daji v uvolnenych zemich navstivit, podniknout...

Bez zbytecnych prispevku a dohadu...Tema pro lidi co se nechteji nechat drzet v pasti a chteji nekam vypadnout, klidne vymenou za 14 denni "karantenu"


0

https://www.cestujlevne.com/disk...vek-120254

0 Citovat

Caps lock opravený?

0 Citovat

tonic napsal(a):

Caps lock opravený?

Toníku, nerýpej, je to přece brand, styl jak se odlišit. Teda aspoň mi to tak bylo vysvětleno u cestopisů, když jsem se opovážil zaprotestovat. :)))

0
3 reakce