- Fórum
- Slevové kupóny a vouchery
- UBER - promo kód na taxi nejen v Praze
UBER - promo kód na taxi nejen v Praze
Aktuální kód na slevu 300 Kč v rámci 1. jízdy zní CESTUJLEVNE
UBER je nová taxi služba o které již pražští jistě slyšeli. Na jízdu zdarma můžete dosáhnout při uplatnění slevových kódů nejen v rámci Prahy.
Kód na 200 Kč: uber200czk (pro Prahu)
Kód na 30 zlotých: wawlaunch (pro Varšavu)
Kód na 30 šekelů: tlvtaxilaunch14 (pro Tel Aviv)
Registrace skrz mobilní app nebo na webu uber.com
Uber mi nyní zaslal VIP kód na 500 Kč.
VIPPRAHAU361W
Platí na první jízdu, do konce ledna s neomezeným počtem využití.
Pokud nekdo miri v Unoru do Bangkoku
20% discount kod= BKKEARLYBIRD je mozne pouzit pouze mezi 5:30 - 10am a pouze Pondeli - Patek
Uber do konce měsíce zvýšil odměny a bonus pro nové zákazníky, takže při použití promo kodu "uber-penizeonline" získáte za registraci 300 Kč slevu na první jízdu, pokud by cena první jízdy byla třeba jen 260 Kč, tak neplatíte vůbec nic. V případě, že cena první jízdy bude třeba 340 Kč, tak jen z karty doplatíte 40 Kč.
Nově jsem se zaregistroval na Uber, je teď nějaký slevový kod v Indonésii, konkrétně na Bali?Nebo aspoň platí pořád za novou registraci promo kod "uber-penizeonline" A když, už jsem se zaregistroval, tak stačí zadat promo kod, při objednání?Díky Dejv
Ahoj,
o kodu do indonésie nevím, každopádně pravděpodobně by ti stejně nejspíš nefungoval. Přípisují slevy dle zadané země, já když měl omylem nastavené USA a získal odměny za doporučení nových uživatelů, tak mi to připsalo 20 dolarů a jen na použití v USA, pak přenastaveno na čr a už to připisovalo jízdy zdarma v korunách a využití jen v čr. Jinak uber-penizeonline dává nyní už jen 200 kč a platí jen v čr, uber to snížil, předtím to byla jen dočasná akce na 300
To jo kdyby to bylo kousek neřeším Právě, že se chystáme z letiště rovnou do Amedu, je to nějakých 100km.Takže i s cenami na Bali, to bude stát min. 850Kč.Tak by bylo dobré minimalizovat výdaje
Ahoj, nacpu se vám sem s dotazem na Uber V Praze obvykle taxíka nepoužívám, ale teď se přesouvám ze zahraničí a potáhnu obrovské množství věcí, takže by se mi celkem hodilo vzít si z letiště Uber. Appku jsem stáhla, kód CESTUJLEVNE použiju, jen se chci zeptat, máte zkušenosti s cestou z letiště? Četla jsem tady, že na letiště OK, z letiště obvykle ne, na druhou stranu to bylo rok a půl staré info - nevíte někdo, zda se od té doby Uber v ČR trochu nerozšířil, že by nebyl problém vzít si auto z letiště? Dík
Super, díky moc, Dave! Jinak ještě technická, účet, který jsem tam zadala, v této chvíli obsahuje 22 haléřů, není problém zaplatit jinou kartou než tou, kterou mám zadanou, že? Těch 300 Kč z CESTUJLEVNE se mi i tak odečte? Zadávat další kartu se mi teď z letiště přidávat nechce, jedině kdyby to jinak nešlo A může si člověk vybrat, jestli POP nebo BLACK? Protože POP mi bohatě stačí
Myslím, že ten kód od CL platil len do konca roka 2015, ale nie som si istá. Potom sa môžeš cez niekoho odkaz zaregistrovať a dostaneš tých 200Kč.
bude mi stacit kod CESTUJ2016 z hlavniho nadrazi Praha do Best western Amedia Praha ,Turkova 2318/5a....dakujem
Aktuálně nejlepší bonus pro UBER : 400 kč
Promo kod : uberPoOpo548
https://www.uber.com/invite/uberPoOpo548
Do 20.8.2016 je platný promokód GM6JV6QNUE na první jízdu za 400.- Kč, stačí instalovat mobilní aplikaci a zadat kód.
Trosku z jineho soudku, ale sezenu v pondeli o pulnoci taxi s Liftago z Ruzyne do centra? Nevim, jak moc jsou uber ci liftago rozsirene, tak se ptam.. Diky
to ti neviem osobne povedat, ale teda ak idem do neznameho mesta z pohladu tychto sluzieb, ja zvycajne dopredu pozriem o predpokladanom case cez appku, ci sa tam neajke taxiky v tej dobe nachadzaju. Teraz my napr v okoli Ruzyne ukazuje 24 taxikov cez Liftago, tak to pozri dnes okolo polnoci a budes mat aspon nejaku predstavu. Ale teda predpokladam, ze tam sa urcite nieco najde.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!