- Fórum
- Co se nevešlo
- Vaše lety 2022
Vaše lety 2022
Díky, úspěch je cena všech letenek pro jednoho cca 20000 Kč. Chtěli jsme vidět highlights Brazílie - Chapada Diamantina, Maranhao a Iguazu z obou stran.
Vzhledem k novému přírůstku v rodině (FrBul) se musíme s "víkendovkami" krotit, letos zatím aktuálně:
02/22 - Brno - Stansted - Brno
04/22 - Vídeň - Dubai - Vídeň
05/22 - Vídeň - Mallorca - Vídeň
06-07/22 - Praha - JFK - Praha
pokus napsal(a):Chtěli jsme vidět highlights Brazílie - Chapada Diamantina, Maranhao a Iguazu z obou stran.
Takže Národní park Lençóis Maranhenses? Byla začátkem období dešťů už voda v jezírkách mezi písečnými dunami?
Voda je tam v některých jezirkach celý rok, některá byla asi suchá, da se koupat i když voda je moc teplá, chodili jsme tam asi 5 hodin a různých se koupali
01/22 Treviso-Praha
02/22 Praha-Neapol a zpět
02/22 Vídeň-Tenerife
03/22 Tenerife-Vídeň
04/22 Praha-Pescara a zpět
05/22 Vídeň-Faro a zpět
06/22 Praha-Nantes a zpět
07/22 Praha-Rhodos a zpět
Zbytek roku uvidíme, budu čekat na další akce.
Já zatím proletěn první výlet, všechny uvedené zpáteční letenky mě komplet stály cca 1500,- a protože žádná z cest není delší než 7 dní, jsem ok jen s příručákem v ceně. Za mě naprostá spokojenost s nákupem, takhle si představuju " cestuj levně " a to hlavně tipům a příspěvkům zde na fóru. Moc díky všem !
3/22 Praha - Řím - Praha
5/22 Vídeň - Malta - Vídeň
8/22 Bratislava - Lanzarote - Bratislava
8/22 Brno - Londýn - Brno
9/22 Vídeň - Lisabon - Vídeň
Já vím, taky jsem to využila, nicméně 300 korun v průměru za zpáteční letenku je i tak extrém :D
Ano to je .. a velmi příjemný. 4x zpátečka za 10 eur a 1x za 16 eur .. plus několik dlouhých hodin na chatu a argumenty s agenty kvůli změně na požadovanou trasu :-) A určitě to za to stálo a nejen mě ale i spoustě dalších. Bohužel cena ubytování a půjčení auta už zase taková paráda není, ale několik ušetřených tisícovek myslím udělá radost každému a všem komu to taky tak hezky vyšlo přeju super výlety :-) !
Není extrém, dalo se úplně v pohodě, já mám dohromady za 1700Kč:
Vídeň - Tenerife - Vídeň na Velikonoce
Praha - Barcelona - Praha
Vídeň - Fuerteventura - Vídeň
Praha - Dublin - Praha
Vídeň - Agadir - Vídeň
a ještě jedny v záloze, co padnou na Řím, Bolognu nebo Edinburgh z Prahy
Tak člověk ale musí mít všechny ty lety s Ryanair a změněné. Já v tom mám taky lety za deset euro, ale Treviso a Pecara na Velikonoce byly koupené už na začátku prosince a Nantes je s Voloteou za 30 euro. I tak jsem moc spokojená. Od Ryanair dostanu totiž pár tisíc jako kompenzaci za zpoždění vloni. Druhou půlku roku nechávám zatím víceméně otevřenou.
Zatím jen:
Leden: Malmo - Krakov
Březen: Praha - Barcelona, Barcelona - Krakov
Květen: Praha - Kodaň
Červenec: Vídeň - Stockholm, Varšava - Ostrava, Vídeň - Barcelona
1/22 Vídeň - Lisabon - Ponta Delgada - Lisabon - Vídeň (Ryanair)
3/22 Berlín - Funchal - Berlín (Easyjet)
3/22 Praha - Goteborg - Praha (Ryanair)
4/22 Norimberk - Tallinn - Norimberk (Ryanair)
5/22 Praha - Řím - Praha (Ryanair)
6/22 Praha - Riga - Praha (Ryanair)
6/22 Praha - Toulouse - Praha (Volotea)
7/22 Praha - Edingburgh - Praha (Ryanair)
9/22 Praha - Marseille - Praha (Ryanair)
10/22 Vídeň - Fuerteventura / Lanzarote - Bratislava (Ryanair)
12/22 Berlín - Tenerife - Berlín (Ryanair)
díky akci "Maroko od Ryanu" většina letenek za hubičku, už jsem se dokonce dostal do fáze, kdy ještě nějaké zrušené letenky zbyly, ale není na co to měnit... :D
nevíte kdy zhruba bude Ryan nahrávat letenky do systému na příští rok?
01/22 VIE-MEX, MEX-PXM, MID-MEX, MEX-VIE (Vídeň-Mexico City-Puerto Escondido, Merida-Mexico City-Vídeň)
04/22 NUE-PDL-NUE (Norimberk-Ponta Delgada)
06/22 VIE-OHD-VIE (Vídeň-Ohrid)
10/22 VIE-LPA, LPA-FCO, FCO-PRG (Vídeň-Las Palmas-Řím-Praha)
ještě fotbálek v Itálii na září, až to rozlosujou.......
@Dimiku tak ses vyřádil závistí a teď se můžeš odpojit od internetu a jít se vyřvat do lesa :) hezký den
Mıchal napsal(a):Na svou šanci čeká:
5/22 Vídeň-Gran Canaria-Vídeň (Wizzair) - změněno a nejspíš jako nejslabší musí z kola ven
Snad se i letos nakonec Kanáry své šance dočkají. Gran Canaria se jeví docela exoticky oproti blížším destinacím typu Itálie, Francie. Nebo se již dovolené 2022 nedostává ...
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!