Na aklamio.com teraz môžete získať 10 EUR cashback na každú rezerváciu na booking.com. Celý proces bol už testovaný na sebe a žiadny problém vznikol, a samotná platba trvala asi dva dni. Ak niekto bude rezervovať ubytovanie na booking.com stojí za to vyuzit tuto ponuku. ak sa niekomu pridá, tu je možne registrovat cez moj referal : http://aklam.io/vYhHIb dakujem .

Aklamio - 10 € naspat za rezervaciu na booking.com

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Na aklamio.com teraz môžete získať 10 EUR cashback na každú rezerváciu na booking.com. Celý proces bol už testovaný na sebe a žiadny problém vznikol, a samotná platba trvala asi dva dni. Ak niekto bude rezervovať ubytovanie na booking.com stojí za to vyuzit tuto ponuku.
ak sa niekomu pridá, tu je možne registrovat cez moj referal : http://aklam.io/vYhHIb

dakujem

0

Cash back jde na ucet na aklamiu ? .. jak to je pak s vyplatou ?

0 Citovat

Český cashback nabízí také booking - https://www.refundo.cz/booking-com/ ..

0 Citovat

Psal jsi až.. Tzn., že pokud si teď booknu hotel v Indii za 2€, obdržím 10€..?

0 Citovat

ten cashback mate pripsany jako pending okamzite po rezervaci? me to teda nefunguje, ani u rezervace okamzite hrazene kartou (bez moznosti storna).

0 Citovat

jasne ze robil, celou dobu (az na ten posledni krok kdy pres https zadavas karetni udaje) bylo soucasti adresy affiliate aklamio gmbh atd. jediny co me napada ze jsem menil jazyk z DE na EN ale to by nemelo mit vliv kdyz jak rikam ty reference na aklamio zustaly (?)

EDIT: uz to tam mam (pending), takze jen potvrzeni pro ostatni ze zmena jazyka atd. v ramci booking.com potom uz nicemu nevadi. diky za tip, zrovna planuju 4 noci ve francii a 9 v indii tak jestli to nakonec vazne pripisou a proplati tak to bude prijemna sleva smiley

0 Citovat

Ok aj ja som to vyskusal mam status pending a co teraz dalej ???? kolko ste cakali na potvrdenie od bookingu? a kde ste potom zadali cislo uctu prpadne kreditnej karty na prevedenie danej sumy???
Dikkkkkk
p.s robim to prvy krat dakujem

0 Citovat

Ok super dakujem za rady a predpokladam ze to mate vyskusane a overene ....

0
7 reakcí