čaute, neviete prosím o nejakej českej spoločnosti, ktorá predáva ubytovanie (napr. má nejaký agregátor). Niečo ako studentagency.cz má odkaz na webe ubytovanie, kde sa dá nájsť niečo. Ide mi o to, že by som potreboval kúpiť ubytko na faktúru a cez booking com apod. ju nedostanem. Studentagency má debilné vyhľadávanie, kde sa nedá navoliť ani oblasť, kde chce človek hotel ani že chce raňajky. Ak máte niekto nejaký tip, tak budem rád. .

český predajca ubytovania

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

čaute,

neviete prosím o nejakej českej spoločnosti, ktorá predáva ubytovanie (napr. má nejaký agregátor). Niečo ako studentagency.cz má odkaz na webe ubytovanie, kde sa dá nájsť niečo. Ide mi o to, že by som potreboval kúpiť ubytko na faktúru a cez booking com apod. ju nedostanem. Studentagency má debilné vyhľadávanie, kde sa nedá navoliť ani oblasť, kde chce človek hotel ani že chce raňajky. Ak máte niekto nejaký tip, tak budem rád.

0

Ahoj, tak si vyhledej hotel na booking a kontaktuj je naprimo.. Stejne ta faktura musi byt vystavena od poskytovatele ubytovani, tj. od hotelu, ne?

0 Citovat

nemusí, naopak potrebujem českú faktúru.

0 Citovat

CK Fischer

http://letenky.fischer.cz/cs/indexHotel ... 6671e60ebd

ale i tady se musíš prokousávat hotelem po hotelu,žádné filtry vyjma počtu hvězdiček a ceny tam nenajdeš,ale zase v některých destinacích se najde zajímavější nabídka než třeba na bookingu,agodě a pod.

0
3 reakce