Nenabízí tu prosím někdo antimalarika? Například Malarone?
Tome, to byla zjevně narážka na jednu paní, co tady nabízela a založila asi 5 nových fór, i když to předem napsala do již existujících. :)
Navíc shánět léky na netu není úplně košer. K tomu takové sračky, jako jsou antimalarika. Jděte k lékaři.
Já bych tohle tady vůbec nepodporoval. Nikdy nevíte, z jakého je to zdroje. Volně dostupné věci to nejsou. Ale chápu, že kde je poptávka, tam je i nabídka...
Antimalarika mám protože jsem je třeba nevyužil z dovolené do Tanzanie, bohužel se mi vali v šuplíku a sam když mi je doktor předepsal vím, jak je těžké je sehnat a ne všude je maji. Ja dostal 2 krabičky a z toho jsem spotřeboval jen půlku jedné :)))
Ano, mám dvě krabičky, ozvěte se do zprávy. Nepoužitá balení, EXP 1/27, nevyužité z Indonésie.
Julie si počítá jen 700% přirážku k tomu, co za ni zaplatila stejně pojišťovna, a to se co? A to se vyplatí!
JulieLilie napsal(a):Ano, mám dvě krabičky, ozvěte se do zprávy. Nepoužitá balení, EXP 1/27, nevyužité z Indonésie.
Ozvat se můžu, ale Malaron nepotřebuji, tak jak psal Michal, narážel jsem na Vaše "zaplevelení" několika vláken a čekal jsem, že Vám to admin smaže a nechá jen jedno vlákno. Ale na CL to tak zřejmě nefunguje. No nic. :-)
Méně psát, více přemýšlet slečno Lilie. :-)