Najde se někdo? :-)  .

Nenabízí tu prosím někdo antimalarika? Například Malarone?

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

10 reakcí

Najde se někdo? :-)

4

Heh. 😀

0 Citovat

Omlouvám se ostatním, ale jen pošťouchnutí na admina. Stačilo by promazat, sloučit. :-)

1 Citovat

Napište mi zpravu, mam doma krabičku :)

0 Citovat

Tome, to byla zjevně narážka na jednu paní, co tady nabízela a založila asi 5 nových fór, i když to předem napsala do již existujících. :)

Navíc shánět léky na netu není úplně košer. K tomu takové sračky, jako jsou antimalarika. Jděte k lékaři.

5 Citovat

Já bych tohle tady vůbec nepodporoval. Nikdy nevíte, z jakého je to zdroje. Volně dostupné věci to nejsou. Ale chápu, že kde je poptávka, tam je i nabídka...

3 Citovat

Antimalarika mám protože jsem je třeba nevyužil z dovolené do Tanzanie, bohužel se mi vali v šuplíku a sam když mi je doktor předepsal vím, jak je těžké je sehnat a ne všude je maji. Ja dostal 2 krabičky a z toho jsem spotřeboval jen půlku jedné :)))

0 Citovat

Ano, mám dvě krabičky, ozvěte se do zprávy. Nepoužitá balení, EXP 1/27, nevyužité z Indonésie.

0 Citovat

Julie si počítá jen 700% přirážku k tomu, co za ni zaplatila stejně pojišťovna, a to se co? A to se vyplatí!

2 Citovat

JulieLilie napsal(a):

Ano, mám dvě krabičky, ozvěte se do zprávy. Nepoužitá balení, EXP 1/27, nevyužité z Indonésie.

Ozvat se můžu, ale Malaron nepotřebuji, tak jak psal Michal, narážel jsem na Vaše "zaplevelení" několika vláken a čekal jsem, že Vám to admin smaže a nechá jen jedno vlákno. Ale na CL to tak zřejmě nefunguje. No nic. :-)

Méně psát, více přemýšlet slečno Lilie. :-)

4 Citovat

Ježíš pardon, zadala jsem to omylem víckrát a už neumím smazat... Tady to UI není úplně přívětivý

2
10 reakcí