Zdravím, v červenci/srpnu bych si chtěl udělat výlet do UK a Irska. Chtěl bych letět do Londýna a potom nějak postupně cestovat až do Edinburghu/Glasgow a odtamtud letět do Belfastu a z něj do Dublinu. Tak bych se chtěl zeptat na nějaký rady a tipy jak cestovat po Anglii, kde spát. Četl jsem že výhodný je Megabus, ale co jsem koukal, tak to je 20 liber z Londona do Liverpoolu i když to objednám měsíc dopředu. Či cestovat vlakem? Ubytování stačí prostě jen něco na přespání. .

Londýn-Edinburg-Dublin Rady/Tipy

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Zdravím, v červenci/srpnu bych si chtěl udělat výlet do UK a Irska. Chtěl bych letět do Londýna a potom nějak postupně cestovat až do Edinburghu/Glasgow a odtamtud letět do Belfastu a z něj do Dublinu. Tak bych se chtěl zeptat na nějaký rady a tipy jak cestovat po Anglii, kde spát. Četl jsem že výhodný je Megabus, ale co jsem koukal, tak to je 20 liber z Londona do Liverpoolu i když to objednám měsíc dopředu. Či cestovat vlakem? Ubytování stačí prostě jen něco na přespání.

0

Možná se jen díváš na špatná data, koukni na Megabus calendar: http://uk.megabus-calendar.net
National Express má také levné jízdenky, které začínají na 6 librách (pár let zpět to začínalo na 5 librách a za tu cenu jsem dojela z Londýna až do Inverness): http://www.nationalexpress.com/waystosa ... ckets.aspx
Co se týče ubytka, v Edinu jsem spala v The Hostel (na Clifton Terrace) a bylo to tam fajn, čisté prostředí a příznivá cena.

0 Citovat

hele tak jsem koukal blbě smiley dík za ten kalendář

0
2 reakce