Indonésie oficiálně zrušila víza na 30denní pobyt pro občany ČR: Indonésie oficiálně zrušila víza na 30denní pobyt pro občany desítek zemí světa, včetně ČR. Využít toho mohou turisté, podnikatelé, studenti a další. zdroj: idnes.cz Takze to vidim v zari na to Bali  .

Zrusena viza Indonesie

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Indonésie oficiálně zrušila víza na 30denní pobyt pro občany ČR: Indonésie oficiálně zrušila víza na 30denní pobyt pro občany desítek zemí světa, včetně ČR. Využít toho mohou turisté, podnikatelé, studenti a další.

zdroj: idnes.cz

Takze to vidim v zari na to Bali smiley

0

http://www.thejakartapost.com/news/2015 ... tions.html

0 Citovat

Super, diky - tzn. v clanku este pisou ze to plati pouze na nasledujicich 5 letistich (coz me z pohledu cestovatele ktery potrebuje max na vylet na Bali nebo sluzebne do Jakarty bohate staci):

Soekarno-Hatta International Airport in Jakarta
Ngurah Rai International Airport in Bali
Kualanamu International Airport in Medan
Hang Nadim International Airport in Batam
Juanda International Airport in Surabaya

0 Citovat

Akorat teda na bratry Slovaky zase zapomeli smiley

Other than the four prime tourist markets, Canada, Mexico and the US are among the 30 countries.

Also included on the list are European countries such as Austria, Belgium, the Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Italy, the Netherlands, Norway, Poland, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom, in addition to South Africa and Middle Eastern countries such as Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar and the United Arab Emirates (UAE).

Visas without fees will also be provided to tourists from Thailand, Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, the Philippines, the Hong Kong Special Administrative Region, the Macau Special Administrative Region, Chile, Morocco, Peru, Vietnam, Ecuador, Cambodia, Laos and Myanmar.

0 Citovat

Nekdo psal v příspěvku (27.7.) k těm levným letenkám z PRG, že již neplatil odletové taxy - je tomu opravdu tak?
viz (okopíroval jsem to):

Radek 28.7.2015, 06:13
Odpovědět
Pozor, odletová mezinárodní taxa je 200 tis.Rp na osobu, a je třeba ji zaplatit v hotovosti při odbavení.
Lukáš 28.7.2015, 09:20
Radek: tu odletovku už taky zrušili, stejně jako vízum, ne?
Anna 28.7.2015, 10:51
Já odletovou taxu neplatila už v únoru a březnu. A to ani na vnitrostátních ani na mezinárodním letu… smiley

0 Citovat

Ano, taxy se zrušily. Někdo doplácí, protože letenky koupil ještě před zrušením. Proto ty rozchody v informacích.

0 Citovat

Super, tak já snad ty levné letebnky nakonec koupím. Sice jsem tam už byl, ale Indonésie je velká, ale fajn koupání a a sopek na vyšplhání je tam požehnaně smiley

0 Citovat

UPDATE: Od 17. septembra su turisticke visa on arrival zrusene aj pre slovenskych obcanov, do 30 dni sa cestuje bezvizovo smiley

0 Citovat

30.9.2015 som priletel do DPS a ako slov.obcan som platil VoA 35USD {pobyt do30dni}, na letisku na imigracnom bol zoznam statov,ktore nemusia platit tento poplatok,ale Slovensko tam nebolo... (mozno to nemali este na Bali aktualizovane ... ??? )

0 Citovat

aha, moja chyba. podla clanku nizsie sa vizova povinnost rusila od 1.oktobra .. ale aspon mas jednu z poslednych nalepiek v slovenskych pasoch smiley
http://www.topbali.com/indonesia-free-visa-entry/

0
9 reakcí