Dobré ráno, uměl byste mi někdo poradit, jestli je při cestě VIE-ADD-SEZ, kdy nebude v ADD opuštěn tranzitní prostor (3hodiny po cestě tam, 4 hodiny po cestě zpět), potřeba očkování proti žluté zimnici? Respektive - pustí nás na Seychelly pokud poletíme přes ADD a toto očkování mít nebudeme? Povedlo se mi najít tohle, ale existuje nějaká oficiální stránka/verze? Seychely 1. Povinné očkování: Očkování proti žluté zimnici je povinné pro všechny cestovatele starších 1 roku přijíždějících z endemických oblastí výskytu žluté zimnice. Certifikát o očkování se vyžaduje u cestovatelů, kteří byli nebo cestovali přes endemickou oblast žluté zimnice po dobu delší než 6 dní. .

Očkování

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Dobré ráno,

uměl byste mi někdo poradit, jestli je při cestě VIE-ADD-SEZ, kdy nebude v ADD opuštěn tranzitní prostor (3hodiny po cestě tam, 4 hodiny po cestě zpět), potřeba očkování proti žluté zimnici? Respektive - pustí nás na Seychelly pokud poletíme přes ADD a toto očkování mít nebudeme?

Povedlo se mi najít tohle, ale existuje nějaká oficiální stránka/verze?

Seychely
1. Povinné očkování:
Očkování proti žluté zimnici je povinné pro všechny cestovatele starších 1 roku přijíždějících z endemických oblastí výskytu žluté zimnice. Certifikát o očkování se vyžaduje u cestovatelů, kteří byli nebo cestovali přes endemickou oblast žluté zimnice po dobu delší než 6 dní.

0

Asi neni treba - viz:
http://www.vakciny.net/CIZINA/DESTINACE/etiopie.htm

Pokud neopustis tranzitni prostor, bude se to vedet, takze bych to neresil.

0 Citovat

Ahoj, mám dotaz: Jaký máte názor na očkování proti vzteklině? Jedeme do Malajsie a předpokládám, že tam potkáme i nějaké opičky. Necháváte se očkovat na vzteklinu při cestách do Asie, nebo jiných zemí?

Díky moc.

0
2 reakce