Ahoj, na přelom listopadu - prosince se chystáme do Thajska, celkem 12 dní. Rádi bychom si na natáčení vzali GoPro, mám sice zrcadlovku ale tu chci mit na foceni. Ovšem problém je, že se nám nechce zrovna investovat nějakých 12k do nového gopro, které využijeme 1x za rok. Nevíte o nějaké půjčovně s fér cenou ? N Nejlépe Brno, nebo někdo kdo by byl ochoten půjčit? samozřemosti je zaloha. Diky .

GoPro do thajska

Založil ve fóru Co se nevešlo

13 reakcí

Ahoj,

na přelom listopadu - prosince se chystáme do Thajska, celkem 12 dní. Rádi bychom si na natáčení vzali GoPro, mám sice zrcadlovku ale tu chci mit na foceni.
Ovšem problém je, že se nám nechce zrovna investovat nějakých 12k do nového gopro, které využijeme 1x za rok. Nevíte o nějaké půjčovně s fér cenou ? N
Nejlépe Brno, nebo někdo kdo by byl ochoten půjčit? samozřemosti je zaloha.

Diky

0

Co varianta GoPro HERO HD https://www.fotoskoda.cz/gopro-hero/ za necelé 4000,- Kč

0 Citovat

Ne to ať si raději půjčí 3+ nebo 4 smiley .... HERO HD je děsně osekaný a má spoustu nevýhod. stačí pár objektivních stŕovnání a recenzí.

BTW : Já mám už přes rok 50Gb videí z Thajska a nebyl jsem doposavad schopen nic sestříhat ani upravit ... a už mi pomalu dochází výmluvy. Ale ono to je pro mě skoro nadlidský úkol

0 Citovat

No právě jak píše Robfoxx, kvalita GoPro Hero HD je nic moc... S editací videa mám hodne zkušeností, toho se nebojím smiley Horší je sehnat to, čím budu točit smiley Asi to vypadá na nějakou půjčovnu... to vychází na 14 dní cca 2500,- nebo bazar.

0 Citovat

A co zakoupit SJ4000 nebo SJ5000 přes aliexpres či podobný prodejce? Cena kolem 2000. Já jsem zatím takhle spokojenej a kvalita je dobrá. Pouze vybírat dobrého prodejce.

0 Citovat

ja mam SJCAM4000 a je to OK. teraz pozeram ze na banggood.com, kde som kameru zakupil je cena aj s kuponom z EU skladu (ziadne CLO, dodanie do tyzdna) za necelych 77 dolarov. A to mi pride ako dobry deal na to, ze je k tomu kopec prislusenstva. Aj ked appka by fakt mohla byt lepsia smiley

0 Citovat

mam gopro hd 1 a toci uplne vpohode kdyz je hodne svetla

0 Citovat

Místo půjčovny to můžeš koupit a pak střelit na Aukru. Aniž bych chtěl malovat čerta na zeď, v JV asii ta kamerka může dostat dost zabrat, což se půjčovně nemusí úplně líbit...
Osobně bych si koupil nějakou použitou Hero4 Silver, cokoliv nižšího nebo náhražky neuznávám, na kvalitě je to znát...

0 Citovat

Osobně jsem vyměnil 3+black za 4 silver a rozdíl je znatelný a momentálně je to nejlepší volba.
No a upřímně 2500 bych za půjčení nedal, hledal bych jinou cestu (známí, bazar, aukro a nebo super nápad koupit novou a pak ji měsíc starou prodat ... můj skromný tip je : Objednej si z aliexpress kupu přísluška a pak to prodej jako komplet a pěkně to prodáš a skoro nic ve výsledku neproděláš) smiley

Jinak kdyby tu někdo měl tip na nejintuitivnější program na úpravu videa budu vděčný až na půdu, protože mě mimojiné teď čeká 17 dní na dovči a to bude dalších 50Gb a to už doma neuhraju smiley ...
PS: Mám Mac, zkoušel jsem Gopro Studio,. ale nepříjde mi to moc pro přitroublé Američany a to se nepovažuji za negramotného uživatele multimédií.

0 Citovat

ja pouzivam Cyberlink PowerDirector

skusal som aj Sony Vegas, ale toto mi prislo rychlejsie na pochopenie

0 Citovat

Otázku, v čem stříhat, jsem teď taky řešil, hlavně kvůli tomu, že v GoPro Studiu se blbě synchronizuje hudba s obrazem (rozuměj: je to na dlouho) a má málo možností exportu. Jinak je to podle mě dobrý program a na základní stříhání v pohodě. Vyzkoušel jsem víc různých trialů a vyhrálo Corel VideoStudio X8 - subjektivně nejintuitivnější ovládání a za ty prachy (Ultimate verze stojí dva tisíce) to má moře vychytávek včetně třeba softwarové stabilizace.

Každopádně nejlepší je stáhnout si víc trial verzí a vyzkoušet, co komu vyhovuje. Většina střihových sw má 30denní free trial.

0 Citovat

Já na střih doporučuji Adobe Premiere Pro - je to fakt pecka.
Vidím to tak, že nejspíš koupím nějaké bazarové 3 Silver nebo 3 Black, dá se sehnat do 6k, což je slušné smiley

0 Citovat

Ja jsem GoPro 3 Black presne za 6000,- loni na podzim na aukru prodal, takze by to melo jit i levneji smiley Ale asi je to dobra volba, ja jsem do ctyrky sel hlavne kvuli kvuli SuperView a vyssim fps ve spouste rezimu, ale oboji se da ozelet pokud nejsi ujety na slowmotion jako ja. A SuperView se pripadne da dodelat softwarove pri post procesu.

0 Citovat

Tak jsem na konec sehnal od kamaráda GoPro 3 Black, ale bez podvodního pouzdra. Nemá prosím někdo na půjčení ? Samozřejmě za půjčení zaplatím, klíďo i záloha.

Díky moc
TK

0
13 reakcí