Zdravím, před 2 měsíci jsem koupil přes web omanair letenku MUC-MCT-CMB a zpět přes promo kód zde uveřejněný na termín 22. - 31.12 a dnes jsem namátkově kontroloval, zda je rezervace ok a jak na webu omanair, tak i na viewtrip se to tváří jako neexistující rezervace. Ihned po koupi vše proběhlo v pořádku - etix v mailu, ztržené peníze a i existující rezervace na viewtrip a omanair. Žádný mail o případném zrušení nepřišel a peníze nevráceny. Má někdo prosím podobný problém?? .

oman air - problém se zobrazením rezervace

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím, před 2 měsíci jsem koupil přes web omanair letenku MUC-MCT-CMB a zpět přes promo kód zde uveřejněný na termín 22. - 31.12 a dnes jsem namátkově kontroloval, zda je rezervace ok a jak na webu omanair, tak i na viewtrip se to tváří jako neexistující rezervace. Ihned po koupi vše proběhlo v pořádku - etix v mailu, ztržené peníze a i existující rezervace na viewtrip a omanair. Žádný mail o případném zrušení nepřišel a peníze nevráceny. Má někdo prosím podobný problém??

0

Rezervace jsou na tripcase. Jejich stránky se zda, ze mají údržbu a jinde to nenajdes. Na tripcase přehledné.

0 Citovat

Aktuálně mám stejný problém jako kolega zhruba před rokem... taky mi to nefunguje. Funguje někomu aktuálně přihlášení do rezervačního systému Oman Air?

0 Citovat

nie je na tom tripcase iny rezervacny kod? castokrat to byva tak, ze su dva - jeden co funguje na checkmytrip/viewtrip/tripcase a druhy, ktory uz ide na stranke aeroliniek

0 Citovat

Myslím, že v tom není problém, protože předtím mi rezervační systém Oman air normálně fungoval. Nyní to při zadání stejného kódu nefunguje. Ale na tripcase se ta rezervace zobrazuje. Pravděpodobně jde jenom o nějakou chybu na webu Oman Air, i když nelze vyloučit ani to, že mi rezervaci zrušili a ještě ty informace nedošly ke zprostředkovatelům prodeje.

0
4 reakce