Čau, nevím kam tohle zařadit. Máte někdo zkušenosti s transferem z Gdansku do Prahy? Našel jsem let z Islandu 11.1. za 824Kč, byla by škoda to nevzít, přiletí to po půl noci takže bych teoreticky stejně celou noc spal. Koukal jsem na lety, ale pokud nebudu ochotnej dát min 4 tisíce tak všechno trvá den. Dával jste to někdo vlakem, busem? Jako nejlepší volba se asi možná jeví 6h cesta Gdansk Londýn Praha s WizzAirem za 1700 co. Díky, Honza .

Jak se nejlíp dostat z Gdansku do Prahy

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Čau, nevím kam tohle zařadit. Máte někdo zkušenosti s transferem z Gdansku do Prahy? Našel jsem let z Islandu 11.1. za 824Kč, byla by škoda to nevzít, přiletí to po půl noci takže bych teoreticky stejně celou noc spal. Koukal jsem na lety, ale pokud nebudu ochotnej dát min 4 tisíce tak všechno trvá den. Dával jste to někdo vlakem, busem?

Jako nejlepší volba se asi možná jeví 6h cesta Gdansk Londýn Praha s WizzAirem za 1700 co.

Díky, Honza

0

Jel jsem Polskibusem Gdansk - Praha a v pohodě - wifi, wc, pohodlné sedačky.

12. 1. Gdansk 7:30 - Praha 21:05 45 zl + 1 zl za rezervaci = 288 Kč.

0 Citovat

Ja resim cesty po polsku lety z Wroclawi - nechas tam auto za hubicku na hlidanym parkovisti (ci se dostanes jakkoliv jinak, ale to uz je asi na dyl, z Jablonce to jezdim lehce pres 2hodiny) a za 2eura doletis do warsawy a za 2 eura do Gdansku, lety vetsinou navazuji pokud mas stesti. a 2 eura jsou konstantni cena u Ryanairu, pokud neletis pres Vanoce..

0 Citovat

jo,uz ctu, ze priletis z Islandu..no kazdopadne na ten Ryanair mrkni, lita brzy rano, v 9 bys mohl byt ve Wroclawi mozna. Otazka je, jak se z ni dostat dal do Cech, ja to jezdim autem, takze to uz neporadim, kazdopadne uz budes pomerne blizko hranic smiley

0 Citovat

Ja aj bym pouzil jen Polskybus (P13). Kombinovany trip pres WMI a WRO je jen kratsi ale neni levnejsi - polskibus z Vratislavi je casto drazsi nez z Gdanska. smiley
A jik pridas ranni pausu v Poznane, to platis 21 + 2 pln za rezervace (polskibus ma aktualni nabidku "bonanza" a moc jizdenek po 1+1 pln) (11.01. 23:45 - 4:40 - Poznan - 12:35 - 21:05; celkom ~150 Kc).

0 Citovat

Díky hoši. smiley
Ještě jsem teda objevil kombinace 12.1. vzír po ránu RyanAir do Varšavy a tam hned v 9 vzít ČSA do Prahy za 1300 smiley

0 Citovat

to zni dobre smiley dej si ve Varsave ale pozor na letiste, jsou tam dve, tak at ti to leti z toho stejneho smiley

0
6 reakcí