Ahoj, chci se optat jestli někdo resil podobny problem a prosel mu. Koupil jsme 3x letenku Praha/Tokio( v chybném tarifu u Expedie tady v novince) Odlet tuhle sobotu. Vše proběhlo, peníze se stáhly, potvrzení přišlo, a když jsme teď hledali na web Turkish airlines tak nám to nechtělo nic najít. Tak jsme volali do expedie, kde řekli ať zkusíme prohodit jméno za příjmení a ono se podařilo. Našli jsme všechny tři, ale z otočeným jménem a příjmením. Turci řekli, že je to problém ale nezajímá je to a expedia řekla, že neví jak se to stalo, ale že s nima Turci absolutně odmítaji bavit (prej nejhorší společnost na komunikaci pro expedii) a že s tím nic neudělají. Myslíte si, že to v pohodě projde na letišti? popř nejakej fígl jak to obejít  .

Letenky špatné jméno: Expedia

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj, chci se optat jestli někdo resil podobny problem a prosel mu. Koupil jsme 3x letenku Praha/Tokio( v chybném tarifu u Expedie tady v novince)
Odlet tuhle sobotu. Vše proběhlo, peníze se stáhly, potvrzení přišlo, a když jsme teď hledali na web Turkish airlines tak nám to nechtělo nic najít. Tak jsme volali do expedie, kde řekli ať zkusíme prohodit jméno za příjmení a ono se podařilo. Našli jsme všechny tři, ale z otočeným jménem a příjmením. Turci řekli, že je to problém ale nezajímá je to a expedia řekla, že neví jak se to stalo, ale že s nima Turci absolutně odmítaji bavit (prej nejhorší společnost na komunikaci pro expedii) a že s tím nic neudělají. Myslíte si, že to v pohodě projde na letišti? popř nejakej fígl jak to obejít smiley díky všem

0

Hele, někde se píšou první příjmení, někde se píšou první jména. Když sem ukazoval řidičák v zahraničí, tak se mě kolikrát ptali co je co. Takže pokud není chyba gramatická, tak si myslím, že je to jedno ze je to prohozene.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

Vůbec si s tím nedělej hlavu smiley všichni ti řeknou, že je to problém, jen abys koupil novou letenku.

0 Citovat

to bych rozhodně nekoupil smiley super, teď jsem přece jen v klidu a můžu řešit další letenky do saporra smiley díkes!

0 Citovat

Sám jsem měl stejný problém,jen je na to při check in upozorni, ať tě najdou v seznamu a žádnej trabl

0
4 reakce