Zdravím kolegy cestovatele.  .

Certifikát Stud. Agency na 1 zpát. autob. jizdenku k prodeji

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

9 reakcí

Zdravím kolegy cestovatele. smiley

Mám jeden výherní certifikát od Student Agency na 1 zpáteční autobusovou jízdenku do Evropy - výběr je z Francie, Itálie, Švédska, Norska a Dánska, nástup a výstup v Praze. Musí se však vyčerpat už do 12. března, pak by propadl. Měl jsem těchto certifikátů v životě už několik - někteří je prodávali například na aukru, když je nechtěli využít - a už jsem jich několik za jízdenky vyměnil a jel takto například do Říma a zpět, nebo do Paříže.
Do 12. 3. ho však sotva stihnu vyčerpat - hlavně kvůli práci. Ale třeba by se tu někomu hodil - např. kdyby chtěl jet do Paříže a zpět další den, nebo do Říma, Janova, Florencie, Bologni, či norského Osla, dánské Kodaně či švédského Götebergu. Jízdní řády jsou pak na stránkách studentagency k nakouknutí a volná místa stále jsou. Samozřejmě se to dá udělat i tak, že odjezd bude až za týden, ne hned další den - hlavně se to ale musí stihnout do toho 12. 3.

Rád bych ho prodal alespoň za 1500 Kč, takže kdyby měl náhodou někdo zájem, 7boy@post.cz můj mail, předání nejlépe v Praze či okolí, fotku toho certifikátu samozřejmě mohu poslat. smiley Zpáteční jízdenka např. do Osla stojí přes 4 000 Kč, takže ušetřit se takto dá rozhodně dost.

Volím cestujlevne, je tu víc nadšenců do levného cestování a šance ho tu prodat asi větší než na aukru. smiley

Jirka

0

Musí se projet do toho 12.3., nebo se musí použít - třeba na nákup jízdenky na léto?

0 Citovat

Projet. smiley

0 Citovat

Tak? Opravdu nikdo? :/

0 Citovat

Je to dost na poslední chvíli a v době, kdy se kamkoliv po Evropě dostaneš do 2000 tam i zpět letecky to asi není ani moc lákavá nabídka.

0 Citovat

V tomhle časovém presu počítej, že každý den můžeš začít sundávat 50 Kč z ceny.

0 Citovat

Je mi taky jasné, že je to trochu na poslední chvíli.... nicméně kamkoliv letecky pod dva tisíce.... tak to bysme mohli sakra polemizovat. smiley Když si objednám letenky třeba teď do Osla za 14 dnů z Prahy, sotva se dostanu pod dva tisíce. smiley

Za pokus to každopádně stojí. smiley

0 Citovat

Jsou taky lidi,co se bojí lítat....


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

Řekl bych, že ti budou na těchto stránkách dost v menšině...

0 Citovat

Trefné smiley

0
9 reakcí