Ahojte, budeme traja cca za týždeň na 4 noci na Krabi. Chcel by som sa spýtať skúsenejších, či ubytovanie aj konkrétne ostrovy vyriešiť ešte teraz, alebo to pôjde aj na mieste, nech už sa rozhodneme pre akékoľvek ostrovy a smer. Nemáme problém improvizovať, ani vysoké nároky na ubytovanie, ale neviem to odhadnúť. Díky za odpovede. .

Thajsko - Krabi

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahojte,
budeme traja cca za týždeň na 4 noci na Krabi. Chcel by som sa spýtať skúsenejších, či ubytovanie aj konkrétne ostrovy vyriešiť ešte teraz, alebo to pôjde aj na mieste, nech už sa rozhodneme pre akékoľvek ostrovy a smer. Nemáme problém improvizovať, ani vysoké nároky na ubytovanie, ale neviem to odhadnúť.
Díky za odpovede.

0

My si zařizujeme bydlení vždy už z domu, abychom měli své jisté, ale dá se i na místě, pokud netáhnete kufry a vybavenost moc neřešíte. Určitě ale nic nepokazíte tím, že mrknete na servery booking.com nebo thajský sawadee.com, abyste si udělali představu.
Výlety na ostrovy si naplánujte už doma, kupujte až na místě. Prodejci jsou na každém kroku a můžete zkusit i něco usmlouvat. Občas se to povede.

0 Citovat

Pokud Vám nevadí strávit nějakou dobu obcházením ubytek, tak v místě vždycky něco seženete, stejně jako lístky na loď kam budete chtít jet.

0 Citovat

Servery ako booking.com ziju z predaja "istoty" ubytovania. V Krabi by som to ale v pohode riskol - pokial nepotrebujes sampanske so zlatymi supinami tak ubytko zozenies na mieste. S absenciou "vysokych narokov" mas kluce od izby v ruke za pikosekundu. smiley

Co sa ostrovov tyka - my sme isli napr. z Krabi po vlastnej osi na pozicanom skutry velmi skoro rano do pristavu Ao Nammao, stadial s domacimi na clne a Railay beach sme mali chvilu len sami pre seba. Krasny zazitok. Clovek si tuto rannu skusenost zacne vazit este o trochu viac ked to o 11am na plazi zhustne ty si nemas kde narovnat decku smiley
Nedojednaval by som nic dopredu...

0 Citovat

Diky vsetkym za odpovede.
Som v podstate nakloneny neriesit to dopredu co sa tyka ubytka, ale rozmyslam mat aspon pozretu trasu. Ma niekto inspiraciu na zaujimavy okruh od povedzme stredy poobede po sobotu vecer, kedy musime byt nazad v Ao Nang, kedze rano v nedelu letime nazad do BKK..?

0
4 reakce