Ahoj, vrátili jsme se z Madagaskaru (mimochodem kluci díky za super tip na levné letenky!) a chci jenom upozornit, že mnoho českých webů uvádí mylnou informaci, že víza na Madagaskar jsou zdarma. Platí se 25 Eur za každý pas, zkasírují vás přímo na letišti při příletu. .

Vízum Madagaskar

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Ahoj, vrátili jsme se z Madagaskaru (mimochodem kluci díky za super tip na levné letenky!) a chci jenom upozornit, že mnoho českých webů uvádí mylnou informaci, že víza na Madagaskar jsou zdarma. Platí se 25 Eur za každý pas, zkasírují vás přímo na letišti při příletu.

0

No,v roce 2015 jsme byli na Madagaskaru cca.měsíc a za vízum jsme neplatili nic.Ale jak tak koukám,tak malgaši zase víza zpoplatnili,to asi proto aby naplnili prázdnou státní kasu a zpříjemnili již tak nízkému počtu turistů vstup do země.Jo zlatý časy,když na Madagaskaru vládli francouzi,to země vzkvétala.Nebude to ale trvat dlouho a malgašský zkorumpovaný úředníci prodají za pár šupů(zbylé lesy,doly s drahokamy) Číňanům a obyčejný lidi budou dál živořit-je mi jich líto(mám tam pár přátel) smiley .Ale zpátky k věci
Víza:
na 30 dní 80.000,- Ar
do 60 dní 100.000,- Ar
do 90 dní 140.000,- Ar

0
1 reakce