Pravidelně se i tady setkávám s tím, že se v některých příspěvcích objevuje strašení tím, že je problém se vstupem do Emirátů, pokud má člověk izraelské razítko v pase. Nicméně když jsem se koukal a hledal na netu, tak jsem nikde nenašel ničí osobní zkušenost, že by kvůli tomuto nebyl vpuštěn, vždy jen neurčité, že by mohl být problém a to především v příspěvcích staršího data. Mimo jiné, třeba i UK ministerstvo zahraničí píše, že není problém, ale i těch osobních zkušeností je možné najít spousty, že bez problémů. Chci se tedy zeptat, má někdo osobní zkušenost s tím, že by nebyl vpuštěn, případně, že by kvůli tomu měl problém nebo četl někdo někde něčí popis přímé zkušenosti (nějaké aktuálnější) nebo je to, jak se mi zdá, jen taková legenda, která se traduje a pořád se recykluje? Díky za odpovědi. .

SAE vstup s izraleským razítkem v pase

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Pravidelně se i tady setkávám s tím, že se v některých příspěvcích objevuje strašení tím, že je problém se vstupem do Emirátů, pokud má člověk izraelské razítko v pase. Nicméně když jsem se koukal a hledal na netu, tak jsem nikde nenašel ničí osobní zkušenost, že by kvůli tomuto nebyl vpuštěn, vždy jen neurčité, že by mohl být problém a to především v příspěvcích staršího data. Mimo jiné, třeba i UK ministerstvo zahraničí píše, že není problém, ale i těch osobních zkušeností je možné najít spousty, že bez problémů.

Chci se tedy zeptat, má někdo osobní zkušenost s tím, že by nebyl vpuštěn, případně, že by kvůli tomu měl problém nebo četl někdo někde něčí popis přímé zkušenosti (nějaké aktuálnější) nebo je to, jak se mi zdá, jen taková legenda, která se traduje a pořád se recykluje?
Díky za odpovědi.

0

Těch hoaxů bude víc a nemusíme ani daleko smiley

Do Chorvatska můžeme skutečně na OP. Do Británie i po odhlasování brexitu můžete také stále na OP a pochybuji o tom, že někdy moci nebudeme... smiley

0
1 reakce