Ahoj, máte někdo zkušenosti s novou formou žádosti o vízum do Íránu? Před nedávnem spustili https://e_visa.mfa.ir/en/ a já se tam nemůžu dopátrat informace, na kolik dní vízum dávají a kolik stojí. Koukal jste už někdo na to? Dopátrali jste se? Dík Honza .

Írán - eVisa

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

2 reakce

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s novou formou žádosti o vízum do Íránu? Před nedávnem spustili https://e_visa.mfa.ir/en/ a já se tam nemůžu dopátrat informace, na kolik dní vízum dávají a kolik stojí. Koukal jste už někdo na to? Dopátrali jste se?

Dík

Honza

0

no som sa na to pozrel...je to teda pekny bullshit..to nie su ani evisa, ale len predpriprava na ambasadu, kedze je tam kolonka na vyber ambasady pre vybavovanie viz (viedenska ako vidim chyba), k cene som sa nedopatral, nechcelo sa mi uploadovat pasy smiley takze pre nas asi zostava stale VOA - viza na letisku.

0 Citovat

hej len to zase prinasa zmatok smiley ale tak raz to pride, kym sa ale da stale na letisku bez potreby roznych reference number, tak to az tak zle nevidim smiley stale lepsie ako Rusko, alebo napr. taky Uzbekistan.

0
2 reakce