Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Na homepage kliknu v odstavci Právě se diskutuje na " někdo" odpověděl(a) ve fóru a hodí mě to na příslušnou odpověď. Ale ta je zobrazena tak, že nejde přečíst kdo a kdy ji napsal. Příklad je na obrázku. Takže musím ručně odscrolovat o kousek výš, pokud to chci zjistit. Nešlo by to doladit?
Bylo by dobré vrátit potvrzovací okno, při mazání příspěvku. Teď jsem si omylem jeden smazal.
Na začátku cestopisu je info typu "čtení na 9 minut 3 komentáře hodnoceno 8 x".
Nemohly by ty "3 komentáře" a "hodnoceno 8 x" sloužit jako linky vedoucí na ty komentáře a hodnocení?
Anebo obnovit předchozí funkčnost - když se z hlavní stránky klikne u cestopisu na X komentářů, tak jít rovnou na komentáře u tohoto cestopisu a ne na začátek cestopisu.
Při zobrazování přepočtu například z EUR nebo z USD by mohlo také fungovat při použití znaku € nebo $ . Děkuji
Na homepage v Právě se diskutuje je info typu před hodinou XY odpověděl ve fóru. Když přejdu do fóra, je u příspěvku info před 2 hodinami . Přímo u příspěvku se zkrátka často zobrazuje o hodinu víc než na homepage. Nešlo by to nějak sesynchronizovat?
Mně by se tlačítko "ignor", které by ovšem skrylo i cestopisy daného člověka, momentálně dost líbilo :D
@floodland: proč už není potřeba? Něco mi uniklo? Nebo to "Nashledanou" bylo definitivní? V tolik štěstí bych se snad ani neodvážil doufat... 😀
JardaM napsal(a):Mně by se tlačítko "ignor", které by ovšem skrylo i cestopisy daného člověka, momentálně dost líbilo :D
Přesně tak jsem to myslela.
Aha, tak už jsem v obraze. Ja tu poslední diskuzi totiž nějak nezaregistroval. Tak to potom ty body z cestopisu chápu. Třeba s tím metením bordelu na nohy. Taky bych asi neodolal.