Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Michal Jakubík napsal(a):

Ve fórech vyhledáš fórum a tam je nahoře založit nové. :)

Opravdu nikde nevidím nic jako Založit nové. Asi jsem někde špatně. Kde to je "ve fórech"?

vystrizek.jpg

1 Citovat

Tady taky není nic takového. Možná mám někde něco blbě nastavené.

vystrizek.jpg

0 Citovat

Musis ist do konkretnej temy, z hlavnej stranky to nejde

1 Citovat

Jo, už jsem se tam proklikal, musím si napřed vybrat nějakou konkrétní oblast, kam to bude patřit. OK, tak jsem blbej... :-) A nešlo by to nějak zjednodušit nebo zintuitivnit? :-)

8 Citovat

Nikdy jsem to nedělal a abych zjistil odpověď na tvůj dotaz, tak mi to zabralo, hm, nevím, 10 sekund? Max 20 i s otevřením noťasu.

Tedy bych řekl, že tu jsou důležitější úpravy, kterými by bylo třeba se zaobýbat.

1 Citovat

Jasně, to byla jen konverzační otázka :-)

1 Citovat

Ja sa v tomto pripájam k mirjurovi - je to veľmi neštandardné a neintuitívne - pokiaľ je cieľom mať viac nových tém, tak tlačidlo na hlavnej stránke fóra by pomohlo. Kategóriu kam zaradiť príspevok si človek môže vybrať dodatočne.

6 Citovat

Nešlo by k průvodcům přidat podstránku Salonky? Ve fóru je na to téma hned několik vláken a už jsou dávno nepřehledná.

5