Ahoj, přiznám se, že nevím, jak funguje napojení vašeho systému na systémy různých leteckých společností, ale nestálo by za úvahu do vyhledávače letenek přidat společnosti Corsair a AIR CARAIBES, pro oblasti Karibiku mi to většinou najde letenky od Delta nebo Air France, a lety od zmíněných společností vyjdou levněji.Díky za odpověď.  .

Vyhledávač letenek

Založil ve fóru Cestujlevne.com

5 reakcí

Ahoj, přiznám se, že nevím, jak funguje napojení vašeho systému na systémy různých leteckých společností, ale nestálo by za úvahu do vyhledávače letenek přidat společnosti Corsair a AIR CARAIBES, pro oblasti Karibiku mi to většinou najde letenky od Delta nebo Air France, a lety od zmíněných společností vyjdou levněji.

Díky za odpověď.
 
0

Ahoj Ondro,
Aerolinky můžeš vyfiltrovat po vyhledání nebo je nastavit do preferencí, aby se hledaly pouze ony.
1. dáš rozšířené možnosti 2. Více kritérií 3. vybíráš aerolinky

0 Citovat

Zdravím všechny z redakce. Nejprve díky za Vaši práci. CL otevírám několikrát denně a občas na něco reaguji a...konečně přišel okamžik, že kupuji letenku, tak jsem si řekl, podpořím Vás. Těch pár stovek navíc, dobrá. Ale....na Ipadu mi standardně dělá problém zadat datum, hlavně odletu. Kdykoliv chci zadat nějaké datum, naskočí mi do kolonky návrat, místo odlet ( kupuji na březen 2018). Několikrát jsem to zkoušel a nejsem schopen datum zadat. OK, udělám z počítače. Zadám datumy, místa, vyjede mi nabídka, ale nechci +/- 3 dny. Data mám jasné. Klikám, klikám na okénko +/- 3 dny, předpokládám, že když je tam šipka, lze zadat něco jako pevné datum. Okénko se nerozbaluje. Pak jsem si všimnul, že vpravo dole jsou vypsaná data a musím zaškrtnout přesné datumy, aby se nabídka upravila dle mých potřeb....., ale to jsem už nevydržel a šel koupit jinam.....tak třeba příště :-(

0 Citovat

Dnes jsem nějaké letenky kupoval a zkušenost taky není úplně pozitivní. Přibližně 200Kč navíc oproti Letušce jsem obětoval (z poloviny pro dobré zkušenosti s SA, z té druhé pro podporu tohoto webu). Během procesu objednání se mi běžně stává, že stránka ztmavne ale točící se kolečko je nějde jinde na stránce (dá se k němu doscrollovat). Na poslední stránce těsně před platbou se mi stalo, že stránka ztmalva a vyskočil prázdný bílý panel, nic v něm. Zmizel po kliknutí někam vedle a objednávku jsem dokončil...

0 Citovat

Kupoval jsem zpáteční letenky z Filipín přes CL - CEB- PRG a kupodivu byly o 100 Kč levnější než SA

0 Citovat

Cena letenky je napříč všemi vyhledávači stejná. Neexistují rozdíly. Jediný rozdíl je v transakčním poplatku, který prakticky službu živí.

Někdo má 490, někdo 200, nulu či dokonce ještě letenku dotuje. Tam je na místě se zamyslet, zda původní cena odpovídá té konečné, protože nikdo na světě ti nechce letenku dotovat ze své kapsy :)

Naše cesta je jasná – fér přístup 90–200 Kč fee bez skrytých poplatků za kartu atd.

Na ty bugy se podívám, vím čím to je.

0
5 reakcí