Díky tonicovi za tip!https://fontech.startitup.sk/akc...7-za-10-e/Na zkoušku jsem objednal "vybavenější" verzi za 15 dolarů :-D https://www.tomtop.com/sport-cam...4877b.html .

Čínská "GoPro" kamera vč. příslušenství za 10 € s poštovným zdarma

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

Já můžu doporučit GitUP GIT2. Na netu co vidím kolem  2,5. Já za ni dal před pár roky 6 tis a jsem max. spokojený. Natáčí řekl bych stejna jako gopro, fotí hůř, ale kamerku nemám na focení. Je to takový kompromis.

0 Citovat

Ridder napsal(a):

@Michal já nechápu, co řešíš. 1067 recenzí... kdyby 20, tak neřeknu... Navíc jde o pár stovek. Já ten dotaz prostě fakt nechápu :D

Kandidát na cestovního otloukánka, které ho když ztratím nebo odřu mi nebude líto. Ta cena se mi zdá až příliš nízká. Ani na alíku ji za tolik neprodávají. Asi jako před lety DVD rekordér za stovku. Podle recenzí celkem ujde.

0 Citovat

v tym pripadku sis zodpovedel otazku jestli koupit, ne? lidi jsou ruzni, ale tebe mit doma tak by mne niemandos nosil mandarinky do Mirova

0 Citovat

@Michal Já mám Xiaomi Mijia 4k, která tehdy stála cca 1600 Kč? Teď už bych si ji nekoupil, protože se bude dát koupit lepší poměr cena/výkon. Když jsem ji ale kupoval tak patřila v tomto poměru určitě k nejlepším. Používáme ji jen párkrát za rok (pouze u cest delších 5 dní). Jsem s ní pořád spokojenej, i když by se samozřejmě našly důvody, proč ji vyměnit.

Teď to vůbec nesleduju, ale pokud ji máš na podobný používání jako já, tak ji za tu cenu kup. Eshop je českej a ty ji můžeš do 14dní vrátit, případně využít dtest/ČOI apod, takže osobně bych byl úplně v klidu.


0 Citovat

za 780 czk to je super cena, malo by to byt ok. lenze ked k tomu nie je prislusenstvo, tak treba ratat s dalsimi investiciami, minimalne vodotesny obal (aj ked asi aj ten je za par euro niekde na Ali).

Osobne si myslim, ze s prichodom sirokouhlych objektivov na telefonoch stratili tieto akcne kamerky uplne zmysel, ak naozaj nerobis nic akcne :D

0 Citovat

Ridder napsal(a):

@Michal já nechápu, co řešíš. 1067 recenzí... kdyby 20, tak neřeknu... Navíc jde o pár stovek. Já ten dotaz prostě fakt nechápu :D

Recenze na Heuréce jsou OK, ale mnohem horší na najisto.cz: https://najisto.centrum.cz/31578...hodnoceni/

Do toho asi nepůjdu. Plus mají krásné podmínky pro odstoupení od smlouvy. Sice možná pro IČO, ale i tak.
https://www.elektroshock.cz/rekl...d-smlouvy/

0 Citovat

Tak podle videí na youtube to nemá horší obraz než Gopro Hero, co jsem před pár lety koupil podle zdejšího tipu za 50 eur. Jen ten už byl včetně vodotěsnýho obalu. Ke šnorchlovací masce z Decathlonu je to ideální :D Jen k těmhle levným kamerkám je potřeba ještě koupit gimbal, pokud se točí nějaký videa z ruky, který stojí víc než ta kamera. Na druhou stranu pak je obraz stabilnější než z elektronického stabilizátoru u drahých kamer.

0 Citovat

@Michal nedalo mi to a progooglil jsem si recenze. Drtivá většina špatných je z roku 2017/18, ale to nic nemění na tom, že bych to od nich nebral :D většinou se píše o tom, že vezmou třeba 3x stejnej typ rozbitýho telefonu, vykuchají ho a složi dohromady v jeden funkční, kterej prodávají :D

Jinak to odstoupení je samozřejmě pro IČ a je to tak podle zákona, pokud vím. Dokonce u IČ neplatí reklamační lhůta 30 dní, ale můžou to vyřešit třeba až za x měsíců? 


EDIT: Doporučuji TSbohemia, kde dost často dorovnávají cenu, kterou si našel jinde. Pokud ji nedorovnají, tak aspoň sníží jejich původní.

0 Citovat

Mam Xiaomi 4K+ (co je asi iny level ako tamto) a za mna maximalna spokojnost. Ak tamta kamera nie je nejaka skladacka z troch rozbitych kamier, tak by som do nej siel. Vpodstate sa da povedat, ze vysloveny smejd v tomto segmente u Xiaomi nenajdes, Ano, nebude to lepsie ako video z najnovsich telefonov ,ale mohlo by to kvalitativne vyzerat nejako takto ( https://youtu.be/Qdkhxt5cz4Q YT to sice hodne osekal, avsak 4K je blizsie k realite) + ma to svoje vyhody oproti mobilu - dokazes natocit aj take zabery, ake by som s telefonom nemal odvahu (vid video 3:45 , 4:50 ci 6:15)

0 Citovat

s Michalom vam dame vediet co nakoniec prislo, za 30 euro som neodolal, zaplatil som kreditkou ... keby to bol smejd, aspon mam ake take krytie. Na slovenskej mutacii stoji to iste 96 euro. Xiaomi kamerku som mal, bolo to ok.

0 Citovat

Ja som tiez spravil jeden experiment, objednal som rozbaleny\pouzity tablet z UK warehouse deals v stave "Akceptovatelny" (cize najhorsi stav zo 4-och moznych : ako novy, velmi dobry, dobry, akceptovatelny) ... dnes mi to prislo, no a tomu hovorim mega deal. Tablet nema jediny skrabancek, mrtvy pixel ani ziaden iny problem, prisiel v original skatuli s komplet prislusenstvom a na slovensku by som ho nevahal nazvat "Novy" bez folie. V tunajsich obchodoch ide po 400 €, ja som ho kupil za 253 €.


A preco to vlastne spominam ... s takouto zlavou sa tam kedy-tedy daju kupit aj GoPro :) (a ziadne 5 rocne modely)

0 Citovat

Minireport: Na elektroshocku už není. Kamerka dnes došla v balíčku od GLS. Originál zabalená zelená verze pro Čínu. Angličtina tam je taky taky. Na první pohled funguje.

0 Citovat

Kto by chcel 360 ° kameru, tak tuto jeden asi cinsky rebrand https://tinyurl.com/srzcxn9d v "akciovej" cene https://tinyurl.com/y76x9nur

Ja to uz mam na ceste, som zvedavy, ci to bude lepsie ako Google Camera v telefone. Zazraky necakam, ale za dobreho svetla by to mohlo byt v pohode :)

Edit: linky opravene, CL by sa mohlo opravit tiez, vsetky linky a to dlhodobo mi tu pastne ako podciarknuty text

0 Citovat

nejak mi nejdu tie linky

0 Citovat

Hmm ich aplikacia je asi najhorsie hodnotena na celom play store :D avsak je k tomu soft na PC (to bude zjavne tiez porod) , vsadzam na Street view App, ze sa k tomu dokaze pripojit cez wifi. Prinajhorsom pojde späť odkial prisla.

0